Hvordan man laver en sildbenvæv - Fritid

Hvordan man laver en sildbenvæv

Sildbenet væver er et vævemønster, der er en lille variation af twill vævning mønster. Uanset om du væver stof, papir eller bånd, er nøglen til en sildbenvæv at fordoble hvert andet trin i væven. Sildben væver er kvalitet børnehåndværk at introducere børn til vævningsprocessen. Hjælpe dem med at lave pattemager med papir eller potholders eller bordløbere med stof.

Tag et stort stykke kvadratpapir og markér en 1-tommers grænse hele vejen rundt om papiret.

Brug en håndværkskniv og skær gennem papiret fra den øverste grænse til bundkanten hver tomme.

Skær flere strimler papir i 1-tommer bredder. Lav strimlerne længere end arket, så det er lettere at arbejde med.

Begynd øverst til venstre og begynd at væve en stribe papir vandret gennem slidserne. Tag strimlen op gennem den første spalte og ned gennem den anden spalte. Tag det tilbage gennem den tredje spalte og ned gennem den femte. Kom op gennem den sjette spalte og ned gennem det ottende. Fortsæt, indtil den første række er færdig. Lad slutningen af ​​strimlen hænge over papiret, uanset om den slutter foran eller bag papiret.

Start øverst til venstre og begynd at væve en stribe papir. Tag strimlen ned gennem den anden spalte og op gennem den fjerde. Tag det tilbage ned gennem den femte slids og op gennem det syvende. Fortsæt, indtil du er færdig med den anden række.

Start den tredje række på højre side og træk papirstrimlen op gennem den anden spalte og ned gennem den fjerde spalte. Tag det op gennem den femte slids og ned gennem den syvende slids. Fortsæt indtil den tredje række er færdig.

Start den fjerde række den samme som den tredje, den femte række den samme som den anden og den sjette række den samme som den første. Så arbejd dig tilbage. Den syvende række er den samme som den anden, den ottende er den samme som den tredje, den niende den samme som den anden og den tiende den samme som den første. Fortsæt med at skifte de tre mønstre, indtil dit papir er helt fyldt.

Afslut sildbenet væve ved at klæbe et andet ark papir over bagsiden af ​​den første. Gør bagstykket lidt mindre og spred lim over ryggen, så hver strimmel er limet ned. Trim væk de overskydende strimler hængende over kanten af ​​papiret.

Tip

Lav en lodret sildbenvæv ved at dreje papiret på siden og væve papiret i samme mønster.