Hvordan man laver mexicansk stepdancing - Fritid

Hvordan man laver mexicansk stepdancing

Mexicansk step dance går langs i rytme og trin. En historie strømmer til en ende som danserne flytter i runder til musik. Levende farver viser betydningen af ​​øjeblikke. På scenen stamper danserne cumbia, huapango, chipanecas eller jarabe tapatio.

Dans instruktioner

Lav en træplatform til scenen. Træ under fødderne resounds som en tromme til rytmen.

Tag på traditionelle kostumer. Manden lægger på en cowboy eller charro jakkesæt i sort eller brun med tætte bukser sømmet ned ad siden med guld eller sølv knapper i en dobbelt række. En hvid skjorte og rebozo slips fuldfører kjole. En stor hat eller sombrero topper hans hoved. Kvinden har et lys og farverigt tøj med en fuldstrømmende nederdel og undertrøjer under. Bånd er typisk slidt. Kniplinger pryder armene, bodice og nederdel. I jarabe tapatio spørger Kina Poblana opmærksomheden.

Spil den traditionelle medley. Stemmen, som Cumbia Nortena, giver dansen meksikansk musikalitet og den traditionelle følelse. De fortællende noter indstiller trinene.

Dans træderne på træfasen. Stampe ud dansens rytmiske bevægelser på tællerne 1, 2, 3 og 4 og slå historien ud i rytmen på træet. Betydningen i historien bevæger dansen, som fanger af duer i jarabe tapatio, kendt som den mexicanske hatdans. Tryk på de finere trin, og send en stemning til scenen. Mænd danser trapperne med hænder holdt bag ryggen, stempling en stærk førende rytme. Kvinden går feminin, ydmygt stempling skridt foran manden, vender sig grasiøst og hvirvlende for at vise sine farver på et nederdel, der altid flyder. Parret bevæger sig om hinanden uden at røre ved.

Klap og skriger Ole.

Tip

Lær hele historien bag dansen, før du mestrer trinene.

Undersøg lidt om kulturen på det sted, hvor dansen udføres.