Hvordan man tegner en frugtskål - Fritid

Hvordan man tegner en frugtskål


At tegne en frugtskål er en af ​​de første ting, som kunstnere gør. Det skyldes, at en frugtskål hovedsagelig er baseret på simple former og skygger, og det er et perfekt startsted for begyndere at skabe noget, der ser godt ud med lidt indsats. Lær, hvordan du tegner en skål frugt, der vil forbedre din evne til at tegne figurer og illustrere vigtigheden af ​​skygge teknik.

Tegn en halvcirkel med den afrundede ende ned og den vandrette linje opad. Dette er grundlaget for din skål. Tilføj en anden halvcirkel lige under den vandrette linje, og bringe halvcirklen i en buet fra den ene ende af den vandrette linje til den anden. Denne halve cirkel giver din skål tredimensionel dybde.

Tegn en banan næste. Bare rolig om at være perfekt. Du vil bare få de grundlæggende former af din frugt på plads. Tilføj en halvcirkel eller to for æbler og appelsiner og udryd dem. Træk ikke fulde cirkler, fordi en del af frugten vil blive gemt af skålen. Tilføj en buet stamme og træk små cirkler langs stammen til druer.

Gå tilbage med din viskelæder og blyant og begynd at definere frugten, indtil du har opnået den rigtige form. Tilsæt lidt skygge til indersiden af ​​skålen for at forbedre dybden og rummet omkring frugten. Du vil måske tilføje et par blade eller måske have et par druer hængende over siden af ​​skålen.

Farve frugten med bløde farveblyanter, pasteller eller endda kridt. Brug forskellige tryk for at give frugten en struktureret kvalitet. Du kan oprette lyseffekter ved at slette nogle af farverne og skabe skyggeeffekter ved udsmidning. Gør dette, indtil du opnår det udseende, der glæder dig.

Farve skålen brun. Tilføj lette, svarte linjer, der løber vandret for at skabe en skovklædt tekstur. Gå igen over skålen med brun igen, og tilføj mere tryk for at tykke trækorns effekt. Du kan få skålen til at ligne noget materiale du kan lide, men træ synes at øge frugten.