Sådan slutter Loom Beading og slips det - Fritid

Sådan slutter Loom Beading og slips det


Loom beading gør "stof" ud af perler. Små frøperler er vævet over rækker af tråd. Perlerne er udvalgt til at danne et mønster, der fremkommer som række efter at række af perler er tilsat. Når vævningsprocessen er færdig, skal perlerne på enderne sikres for at holde stykket ude af rakering. Endene af basis trådene skal også være skjult for at give stykket et færdigt udseende. Det beaded stof kan laves i armbånd eller syet på tøj.

Træk en nål på enden af ​​tråden, som du plejede at arbejde perler på din væv - hvis man ikke allerede var på plads - i slutningen af ​​dit design. Denne tråd kaldes "woof" -tråden, mens trådene, der går over væven, kaldes "warp". Væg woof tråd 1/2 tommer tilbage i designet.

Skær de to første warp-tråde. mindst 3 tommer fra slutningen af ​​perlearbejdet, og binde dem sammen med en overhånds knude tæt på perlerne. En overdreven knude er den type knude, du ville binde i enden af ​​et reb. Før du trækker knuden fast, skal du holde nålens punkt gennem løkken i trådene og ind i hullet i en af ​​perlerne. Med nålen på plads. træk trådene stramt; nålen vil placere knuden lige ved siden af ​​perlen.

Bind de resterende tråde på samme måde. Bind tråden på begge sider af væven, og skær kun to tråde ad gangen. Læg en lille dråbe lim på hver knude med et tandstikker.

Fold kæde trådene under og sy på en læderbacking eller en strimmel bånd, idet du holder stængernes ender gemt som du syr hele vejen rundt om stykket. Hvis du vil vedhæfte de beaded strimler til tøj, kan du skjule de løse strenge ved at folde dem under og sy rundt om alle kanterne.

Tip

Sæt enderne i bunden og luk en lukning i lukning i hver ende af stykket for at skabe et armbånd.