Sådan udregner du alle 20 glyffer i Assassin's Creed 2 - Fritid

Sådan udregner du alle 20 glyffer i Assassin's Creed 2

Ubisofts "Assassin's Creed" -spilningsserie kombinerer spændende action og eventyr i stealthbaseret gameplay. "Assassin's Creed 2", der blev udgivet til Xbox 360 og PlayStation 3 i november 2009 og pc'en i marts 2010 og klassificeret "Moden" af Entertainment Software Rating Board, giver spillerne mulighed for at opleve den italienske renæssance gennem øjnene af en uddannet morder. Under spil er der 20 Glyphs, som du kan finde. Disse glyffer giver puslespil, som spilleren skal løse for at låse op for nogle af spillets skjulte historie.

Løs det første puslespil ved at vælge de fem malerier, som alle har æbler i dem. De spor, der er givet, er "kerne" og "pluk" og er markeret med rødt.

Løs det andet puslespil ved at dreje de tre puslespil indtil du fuldfører de tre billeder, der viser dronning Elizabeth, Napoleon og George Washington.

Løs det tredje puslespil ved at finde og fremhæve det skjulte æble i de tre billeder. Den første er fundet på gulvet, den anden findes ved venstre hånd på den opadrettede Houdini, og den tredje findes på højre arm af Gandhi.

Løs det fjerde puslespil ved at finde de skjulte billeder i billederne. Den første findes i bazookas tønde; den anden er på soldatets hjelm i baggrunden; den tredje findes i riflen, der holdes op til venstre for officererne; og den fjerde findes i hånden af ​​en af ​​skabningerne i øverste højre hjørne.

Løs det femte puslespil ved at vælge de malerier, der har noget til fælles. Det første sæt af malerier har hintet "klippe", så fremhæv malerierne, der indeholder sværd. Det andet sæt har hintet "magert", så fremhæv malerierne, der omfatter staber.

Løs det sjette puslespil er et andet sæt puslespileringe. Drej førstehjulet i denne rækkefølge: første ring højre 10 gange, anden ring venstre tre gange, fjerde ring højre en gang og femte ring højre tre gange. Drej det andet hjul i denne rækkefølge: første ring venstre tre gange, tredje ring tilbage en gang, fjerde ring venstre fire gange, femte ring højre en gang.

Drej det tredje hjul i denne rækkefølge: første ring venstre tre gange, anden ring højre to gange, tredje ring højre en gang, fjerde ring højre syv gange, femte ring venstre en gang og anden ring venstre tre gange. Drej det fjerde hjul i denne rækkefølge: Første ring højre fem gange, anden ring højre fire gange, tredje ring højre en gang, fjerde ring venstre to gange, femte ring venstre to gange og anden ring højre to gange.

Løs det syvende puslespil ved at færdiggøre de to billedpuslespil. Den første kan løses ved hjælp af hintet "rødt" for at fremhæve malerierne hvor rød er den dominerende farve. Det andet kan løses ved at fremhæve venstre side af Jesu hofter.

Løs det ottende puslespilets billedsæt ved først at fremhæve Czar Nicholas 'personale. Fremhæv Joan of Arcs sværd i det andet billede. I det sidste billede skal du først flytte ilden til billedet af Joan of Arc og derefter Rasputin på Czar Nicholas 'billede.

Løs det niende puslespil ved at løse billedsættet. Det første billede løses, når du flytter markøren over Houdinis torso. Løs det andet billede, når markøren er over Gandhi's hjerte. Det tredje billede løses, når de seks i det røde hjul drejes over det ene i det grå hjul og derefter indtaster følgende kode: "867, 312."

Løs det 10. puslespil ved at udføre de viste billedsæt. Fremhæv månens lander i det første billede. Flyt ringene for at justere alle kanalerne i det andet billede ved at dreje den femte ring tilbage seks gange, anden ring venstre fire gange, fjerde ring højre tre gange og tredje ring venstre fem gange. I det sidste billede skal du flytte markøren mellem flag og astronautens fod.

Løs det 11. puslespilets billedsæt ved at flytte lynbolten over pærerne for at tænde dem i det første billede. Fremhæv mellemrummet mellem de to vinduer ved bunden af ​​tårnet for at løse det andet billede. For det endelige billede skal du flytte kureren på Teslas skød.

Løs det tolvte puslespil billede ved først at flytte 4 i det røde hjul over 1 i det grå hjul i kodehjulet og indlæse "917, 240." For det næste billede skal du flytte dollarskiltet over lyspærerne. Fremhæv derefter bolden i boksen, der holdes. Til det endelige puslespil skal du indtaste følgende kode: "139, II_, III, I_ *".

Løs det 13. puslesæt ved at indtaste følgende kode "529, cirkel / firkant / firkant, cirkel, trekant." På det næste billede skal du trykke på den røde knap. For den sidste bruger du Geiger-tælleren til at flytte til bunden af ​​skærmen lidt til venstre for midten.

Løs det 14. puslespil ved at vælge billeder af kvinder, der har sex med guder (nogle guder er forklædt som dyr).

Løs det 15. puslesæt ved først at dreje den tredje ring ret to gange, den femte højre fire gange, den fjerde højre fem gange, den femte venstre fem gange, den anden venstre fem gange og den femte ring højre fem gange. I det næste billede skal du flytte "Assassin" -logoet over målene.

Løs det sekstende puslespilbillede ved først at flytte markøren over ordet "Tunguska". På det næste billede skal du flytte markøren på personalet og trække den på Tesla.

Løs det 17. puslespilets billedsæt ved først at indtaste følgende kode: "791, symbol der bøjer fire gange, symbol, der bøjer seks gange, symbol der bøjer otte gange." For det næste billede skal du finde "Assassin" -symbolet i bunken øverst til højre på skærmen.

Løs det 18. puslespil ved først at indtaste følgende kode: "603, tre trælignende symboler, <efterfulgt af fem trælignende symboler, <<< efterfulgt af et trælignende symbol." For det næste billede skal du flytte markøren over neurotransmitterne for at tænde dem.

Løs det 19. puslespil billede ved først at vælge alle de billeder, der har solen i dem. I det næste billede finder du Jorden i solen nederst til venstre.

Løs det 20. puslespilbillede ved først at dreje den femte ring højre ti gange, den fjerde venstre to gange, den tredje højre to gange, den anden højre fem gange, og den første ring venstre tre gange. Fremhæv derefter øjet øverst på maleriet. Vælg nogle tre glyfer. Flyt markøren over knoglerne for at genmontere skeletet.