Sådan finder du skuespillere i reklamer - Fritid

Sådan finder du skuespillere i reklamer


Den kommercielle industri er en multi-million dollar virksomhed. Alle større mærker bruger utallige beløb på deres mediekampagner. Mange af disse reklamer giver et varigt indtryk på forbrugerne, dels på grund af de inddragne aktørers talenter. Uden at åbne eller lukke kreditter, ville man tro det er umuligt at finde navnet på en bestemt kommerciel skuespiller. Sådan finder du skuespillernes navne fra reklamer.

Identificer Kommerciel

Se eller optag den kommercielle, hvor du er interesseret. De fleste aktuelle reklamer kan ses online på arkiver. Identificer produkt og type mærke. For eksempel, hvis det er en Burger King kommerciel, er produktet Burger King og typen af ​​mærke er mad.

Fortsæt med næringsmiddeleksemplet - skriv ud detaljerne i plotlinjen. Bestem om skuespilleren er en førende eller medstjerne i den kommercielle.

Fokus på, hvad talent gør i den kommercielle - spise ved et bord? Kører op til en drive-through? Beskriv på papiret hvad talentet ser ud - inklusiv kropstype, hårlængde og aldersgruppe.

Forfølg produktionsselskab og talent

Alle mærker lejer et reklamebureau for at producere deres reklamer. Annonceagenturer har internt talent eller vil ansætte et produktionsselskab til at udføre casting og filmen af ​​den kommercielle. Produktionsselskaber vil have kontaktoplysninger, f.eks. en skuespillerens agent, på fil.

De fleste online kommercielle arkiver har detaljerede oplysninger om den kommercielle, herunder mærke, reklamebureau og produktionsselskab. Find produktionsselskabets kontaktoplysninger, sædvanligvis på dets officielle hjemmeside, og anmode talentets agentoplysninger.

Hvis du er et produktionsselskab, der søger at ansætte talentet, vil agenten anmode om alle relevante oplysninger om dit projekt.

Email eller mail, på dit produktionsselskabs brevpapir, oplysninger om dit projekt til agenten.

Anmodning om enten et møde eller en audition med skuespilleren ved hans første bekvemmelighed.

Tip

Alle større mærker arbejder kun med fagforeninger: SAG eller AFTRA. Dit produktionsselskab skal have kontrakter med en fagforening, hvis du vil have talentets agent til at tage dit projekt alvorligt. Indtil da vil der ikke blive offentliggjort personlige oplysninger om skuespilleren eller planlagt møde / audition.