Sådan Find Værdien af ​​gamle malerier - Fritid

Sådan Find Værdien af ​​gamle malerier


Værdien af ​​et moderne kunstmaleri af en ukendt kunstner kan være dramatisk anderledes end værdien af ​​en velkendt kunstneres kunstart. Den gennemsnitlige person kan dog ikke vide nok for at afgøre, hvilket er hvilket eller hvor meget et maleri faktisk er værd. Udforsk værdien af ​​din kunst ved at fokusere på detaljer og gøre forskning.

Tag noter om malerens specifikke stil sammen med de grundlæggende egenskaber ved maleriet. Bestem hvilken måde penselstrøgene peger på, om maleriet er abstrakt eller realistisk, og emnet og indstillingen af ​​maleriet. Bemærk også de farver, der bruges i maleriet, så specifikt som muligt. For eksempel, hvis farven er brændt orange, skal du ikke skrive simpelthen "orange". Nogle malingfarver var ikke tilgængelige i bestemte tidsperioder, så det kan hjælpe med at bestemme alderen på dit maleri.

Kontroller maleriet omhyggeligt med et forstørrelsesglas, hvis det er nødvendigt, for at finde nogen kendetegn på selve maleriet. Malerens underskrift ville være den bedste type markering at finde, men andre markeringer, såsom et frimærke eller branding på rammen eller skrive på bagsiden af ​​lærredet eller papiret, ville være betydelige. Tag detaljerede noter om dine resultater.

Søg online for at få oplysninger om de markeringer, du har fundet, såsom virksomhedsejere, rammebyggere eller maleren. Bemærk, hvilke oplysninger du finder, som vil hjælpe med at bestemme målets alder og kunstnerens identitet. Bemærk at nogle samlere vil betale mere for noget med bestemte mærker eller symboler, der holder spor til sin alder.

Søg på generelle auktionswebsteder eller kunstrelaterede auktionssites ved hjælp af de kendetegn, du har fundet. Prøv at finde malerier til auktion (eller som tidligere har solgt på auktion) fra samme maler, af samme æra eller med de samme generelle karakteristika. Bemærk de priser, som disse malerier gik til på auktion, og hvad nogle tidligere har solgt til at få en generel ide om, hvor meget maleriet er værd.

Mød med en kunstner. Bemærk, at professionelle kunstvurderere har uddannelse og baggrunds viden om kunst og vil højst sandsynligt kunne fortælle dig, hvor meget dit maleri er værd, eller hvor meget det ville sælge til auktion. Fortæl bedømmeren maleriets detaljer og de online-auktionsoplysninger, du har opdaget. Har bedømmeren selv sin egen forskning og kigger på detaljerne i maleriet, så de korrekt kan vurdere, hvor meget maleriet er værd.

Tag dit maleri eller send et højkvalitetsfoto til et auktionshus, så medarbejderne kan dele deres tanker om, hvordan maleriet ville gøre på auktion. Informer auktionshusets medarbejdere om dine resultater og hvad kunstværket har sagt, så de ved alle detaljerne, inden de bestemmer hvor meget maleriet er værd.

Ved hjælp af fagpersonernes input og dine forskningsresultater bestemmer du, hvor meget dit maleri er værd, hvis du planlægger at forsikre det eller sætte det op til auktion. Bemærk, at værdien skal repræsentere, hvad disse kilder har sagt. Hvis du planlægger at forsikre kunsten, kan forsikringsselskaber måske have en officiel vurdering.

Advarsel

Rengør eller rør ikke maleriet med fingrene, da dette kan sænke værdien.