Sådan repareres din PS2 Controller Port - Fritid

Sådan repareres din PS2 Controller Port


PlayStation 2 (PS2) har to controller porte til to spillere, der skal bruges, når du spiller spil. Båndkablet, som forbinder controllerporten til printkortet, kan udvikle en tåre og ophøre med at arbejde. Fastgørelse af controlleren porten selv vil spare omkostninger og tid, der går tabt, fra at skulle forlade den på et servicecenter, selvom åbningen af ​​PS2 fjerner Sony-garantien.

Sæt badehåndklæde på et bord. Fjern alle kablerne fra PS2. Sæt PS2 med forsiden nedad på badehåndklædet. Indsæt spidsen af ​​den fladskårne skruetrækker under en af ​​de fire gummifødder på bunden. Løft på spidsen af ​​den fladskårne skruetrækker for at trække gummifoten ud. Træk de tre andre gummifødder ud.

Indsæt spidsen af ​​den fladskårne skruetrækker under en af ​​de fire plastnubber på bunden. Løft på spidsen af ​​den fladskårne skruetrækker for at trække plastiknavet ud. Træk den anden plastnub af.

Træk bunden af ​​PS2 ud af hovedkortet med fingrene. Fjern den kedelige metalplade på højre side af PS2 med fingrene, efter først at skrue skruerne ud med Phillips skruetrækker.

Drej PS2'en, så controllerens porte vender mod dig. Fjern klipset, der er fastgjort til et båndkabel inde fra kontrolporten, der ikke arbejder med fingrene. Fjern båndkablet fra indgangskontrolporten. Træk den vinklede ende af båndkablet ud af PS2-printkortet med fingrene.

Fjern båndkablet fra PS2. Kontroller, om tåren i båndkablet er i midten eller ved en af ​​kanterne. Kassér båndkablet til et erstatningsbåndkabel fra en PS2 forsyningsforretning, hvis tåren er i midten.

Skraber ribbenskabens tåre med spidsen af ​​en kniv, hvis tåren ligger ved en af ​​kanterne. Dæk tåren i båndkablet med et stykke elektrisk tape.

Fastgør den vinklede ende af erstatningsbåndskablet eller sæt den vinklede ende af båndkablet på bundkortet i PS2 igen. Fastgør den anden ende af båndkablet inde i controllerporten. Fastgør klippet igen.

Sæt metalpladen tilbage på PS2. Fastgør skruerne igen. Sæt bunden tilbage på PS2. Fastgør skruerne igen. Sæt PS2 over. Fastgør kablerne igen.

Tip

Kontroller controllerporten med mere end en spilcontroller for at kontrollere, at problemet er controllerens port først, før du gør noget til PS2.

Advarsel

En anti-statisk rem vil beskytte spilkonsolens indre fra statisk elektricitet.