Sådan flyver du Microsoft Simulator Brug en PS3 Controller - Fritid

Sådan flyver du Microsoft Simulator Brug en PS3 Controller

Microsofts "Flight Simulator X" er et simuleringsspil, der giver dig mulighed for at tage styr på et cockpit og realistisk flyve et udvalg af fly fremstillet af mange forskellige former og størrelser. Spillet er kompatibelt med mange typer joysticks og controllere, herunder controlleren til PlayStation 3. Du skal manuelt tildele knapperne til spillet, men den venstre analog fungerer automatisk som flyets kontrol, som du måske allerede er vant til. til hvis du har brugt et andet joystick eller controller.

Download driverne til PS3-controlleren, du har fra QuickJump (se Ressourcer). Driverne er tilgængelige gratis og downloades i en komprimeret mappe.

Uddrag filerne fra den hentede mappe med det filudvindingsprogram du ønsker, som WinZip, WinRAR eller ExtractNow. For at hente filerne skal du højreklikke på den komprimerede mappe, klikke på "Uddrag ..." eller "Arkiver ..." og vælg en mappe for at installere filerne. Enhver mappe vil være fint for nu.

Dobbeltklik og installer filen "libusb-win32-filter-bin-0.1.10.1.exe." Dette er de drivere, der gør PlayStation 3-controlleren kompatibel med din pc.

Tilslut din PlayStation 3-controller til din pc via enhedens USB-kabel. En bekræftelseslyd vil udsende fra din computer og en boble vises nederst til højre på skærmen, der informerer dig om, at en ny enhed er blevet tilsluttet.

Dobbeltklik på programmet "ps3sixaxis_en.exe", som var indeholdt i den mappe du downloadede og ukomprimerede. Et vindue vil blive vist og minimere sig selv permanent.

Tryk på "PS" knappen i midten af ​​din PlayStation 3 controller. Regulatoren lyser, så enheden kan bruges i "Flight Simulator X." For at bruge controlleren skal du bare starte en flyvning som normalt, medmindre du bruger den venstre analoge stok på PlayStation 3 til at styre flyet.