Hvordan man laver et frisørkvartett - Fritid

Hvordan man laver et frisørkvartett


Hvordan man laver et frisørkvartett. Guys! Kan du lide at synge sentimentale sange i tæt harmoni med andre fyre? I så fald skal du starte et frisørskvartett. Fire-del-harmoni stilen er unikt amerikansk og blev først startet af mænd i frisører, der kom sammen for at synge gamle sange, der var sjove at harmonisere. I dag gør kvinder også barbershopping. Sådan kommer du i gang.

Find ud af, hvilke af dine venner der nyder at synge. Du har brug for tre af dem. Bed dine venner om at spørge deres venner.

Bestem dit eget stemmeområde. Hvis du har en stærk stemme, kan du synge melodien, som regel sunges af føringen. De andre stemmer, der er brug for, er tenoren, synger den højeste harmoniserende del; basen, den laveste del; og baritonen, synger enten over eller under ledelsen.

Prøv din stemme i de forskellige områder og afgøre, hvilken passer dig bedst.

Træn din stemme, før du faktisk mødes med andre sangere. For stemmeøvelse, se "Sådan praktiserer du at synge" under relaterede eHows.

Placer en annonce i musikafsnittet på dit lokale papir.

Indsæt en annonce på opslagstavlen på din lokale musikbutik.

Fortæl ejeren eller lederen af ​​butikken, at du leder efter andre at synge barbershop sange med. Han eller hun kan bare kende folket for dig.

Spred ordet i musikafdelingen på et kollegium i nærheden af ​​dig. Spørg om du også kan klæde en plakat på sine brædder.

Spørg sangerne i dit kirkekor. Hvis du selv synger i et kor, så meget desto bedre.

Øv din barbershopping på et sted og tidspunkt, hvor du ikke vil blive forstyrret, og du vil ikke forstyrre andre.

Gå til musikbiblioteket eller musikbutikken for at finde barbershop sange. Kig efter fire-delt vokal harmonier.

Begynd at øve og have det sjovt.

Tip

Disse dage er barbershop sang ikke begrænset til mandlige stemmer. Den klassiske stil har overført ikke blot til kvartetter, men også til at forklare, og er blevet en meget populær form for sang i kvinder og blandede grupper.