Sådan får du en rekordfordelingsaftale - Fritid

Sådan får du en rekordfordelingsaftale


At få en rekorddistributionsaftale kræver, at du sætter dig selv og dit arbejde derude. Opbyg et publikum, der værdsætter din musik og dine forestillinger, og du er på vej til en karriere, der spiller musik. Bortset fra det indlysende talent, skal du lykkes i musikbranchen, du skal også vide, hvor du skal kigge efter de mennesker og steder, der kan hjælpe dig med at fremme din karriere.

Udvikle originalt materiale. Cover bands - dem, der kun afspiller andres sange - kan være gode på fester, men du vil aldrig tiltrække rekordledere, før du kan levere originalitet. Rettigheder og anmodninger om eksisterende sange udgør et mareridt for pladeselskaber og kan koste en hel del penge for at opnå clearance.

Udfør live shows. Start ud på lokalt plan, men når du er blevet komfortabel, udvide du til det omkringliggende område. Uanset hvor du bor i USA, er der altid et regionalt hotspot, der giver dig mulighed for at finde et nyt publikum og vokse din musikplatform. Sørg for, at når du starter, leverer du en sund blanding af covers og nye sange. Det gør dit publikum engageret og åbent for dit originale materiale.

Bliv fortrolig med musikbranchens spillere. Hvem er dine påvirkninger? Hvem distribuerer de album du elsker? Tjek en cd eller to fra din favoritartist og brug internettet til at besøge officielle websteder af pladeselskaber og distributører, der er tilknyttet denne musik.

For at finde succes netværk, forfatter C. Michael Brae foreslår tre ting. Vær god til folket i bunden. En receptionist hos en rekorddistributør kan være din billet til en større kontaktperson. Udover dette, tilmelde dit band eller optræde i lokale musikkonkurrencer. Ledere holder tæt på talentkonkurrencer og vinder en fører til større muligheder. Til sidst skal du bruge sociale netværkstjenester til at holde kontakten med dit publikum og dine professionelle kontakter.

Skær og send demoer til at optage etiketter. En kunstner har ikke råd til at ignorere dette trin, selv om de fleste gør det. At producere en professionel kvalitetsdemo sætter dig adskilt fra resten af ​​pakken. Når du er klar til at sende, skal du ringe til mærkaten, ikke distributøren.

(Etiketter producerer musik. Distributører gør musikken tilgængelig for offentligheden.)

Spørg receptionisten, som ville være interesseret i at høre etablerede nye kunstnere. Vær venlig, respektfuld og høflig. Oplysninger vil også blive offentliggjort på officielle hjemmesider, så lav en målliste baseret på den musik, du kan lide og se, om hvert websted har demo-politikker på plads.

Byg en online platform. Forfatter Brae råder dig til at rådføre dig med en informationsteknolog professionel for at få den bedst mulige præsentation af dit websted og din musik. "Sørg for, at publikum ved, hvor de finder dig på nettet," siger Brae. "Jo mere folk følger dig, jo mere sandsynlige fagfolk vil tage mærke til."