Sådan kommer du fra Undercity til Orgrimmar Fast i "World of Warcraft" - Fritid

Sådan kommer du fra Undercity til Orgrimmar Fast i "World of Warcraft"

Orgrimmar er den eneste Horde-by uden for Pandaria med et gear transmogrifier, tomrumsopbevaring og gearregering, som alle er nødvendige for at tilpasse din karats udseende, gemme genstande, som ikke passer ind i din bank eller optimere dit gears statistik. Undercity mangler disse frynsegoder, hvilket gør det til et uklart hjem for både nybegyndere og veteran spillere. Det er ret nemt at komme fra undergrunden til Orgrimmar - bare være en mage eller venner med en eller flyve den venlige himmel.

Mage-Powered Taxi

Den absolutte hurtigste vej ud af Undercity er at bruge en mage teleport eller en portal. Hvis du spiller en mage, er det lige så nemt som at caste "Teleport: Orgrimmar" - forudsat at du lærte at stave fra Orgrimmar portal træner. Hvis du ikke er en mage, kan du betale en mage til at sende dig der ved hjælp af "Portal: Orgrimmar." Det er her at have en mage ven eller guild medlem virkelig kan betale sig, især hvis de er villige til at gøre det gratis.

Zeppelin, Ahoy!

Undercity er placeret under ruinerne af Lordaeron, en ødelagt by beliggende i nærheden af ​​et par toppen af ​​de bjergtop Zeppelin tårne. Den nærmeste til porten i ruinerne er den zeppelin, der tager dig til Orgrimmar. Du må muligvis vente på, at zeppelin kommer frem, men de går normalt gennem hvert femte minut. Sørg for at du har den rigtige zeppelin; den forkerte vil tage dig helt ud af vejen. Du kan identificere Orgrimmar zeppelin-platformen med sine flag, som bærer Orgrimmar-kammen.