Sådan får du ridse ud af en violin - Fritid

Sådan får du ridse ud af en violin


Vedligeholdelse af en violin kan spare dig hundredvis, hvis ikke tusindvis af dollars i hele instrumentets liv. Fjernelse af ridser fra din violin er et tidsfølsomt stof. Tillader, at eventuelle ridser forbliver udsatte, uanset hvor lille det er, udsætter instrumentet for skadelig fugtfølsomhed. Ifølge University of Pennsylvania kan ejeren af ​​en dyr violin, der forsømmer ordentlig pleje, i sidste ende koste sig mellem $ 1.000 og $ 50.000 i alt reparationer. Uden tvivl, når en violin bliver ridset, er det tid til at gå på arbejde.

Tryk på tilfældet af violinen. Vent mindst 15 minutter for at åbne din violin case, hvis det er koldt. Venter giver sagen - og violen indenfor - naturligt opvarmning til en passende temperatur til korrekt reparation. Placer violindukken i et område væk fra direkte sollys, inden du åbner. Arbejde i et miljø med lav luftfugtighed og en stabil 70- til 75-graders - eller moderat temperatur.

Fjern violen forsigtigt fra sin sag. Placer violinen på en blød bomuldsklud. Hold instrumentet væk fra alle hårde overflader for at forhindre muligheden for yderligere ridser eller chipping.

Tør eventuelt eksisterende støv eller snavs fra det ridsede område med en anden blød bomuldsklud. Tør langsomt, med lavt til middelt tryk, i retning af trækornet.

Coat det ridsede område med violin lak med en syntetisk fiber børste. Børst det ridsede område i retning af trækornet. Lad 30 minutter til en time for lakken til helt tørre. Gentag lakningsprocessen en eller to gange, før du går videre. Køb violin lak på din lokale musikbutik. Brug højkvalitets lak for at undgå eventuel misfarvning.

Belæg området med lakrenser ved hjælp af en anden syntetisk fiberbørste. Børst det ridsede område i retning af trækornet. Lad 30 minutter til en time for lakken til helt tørre. Køb høj kvalitet violin lak på din lokale musikbutik.