Sådan får du din Rock Band Guitar til Stop Blinking - Fritid

Sådan får du din Rock Band Guitar til Stop Blinking

Blinkende lys på "Rock Band" guitar controller indikerer at der er et problem at forbinde konsollen. Dette problem kan løses ved at synkronisere controller og guitar igen sammen. Trinnene til at gøre dette er næsten ens for PlayStation 3, Wii og Xbox 360 versionerne. Den eneste forskel er placeringen af ​​"Sync" -knappen for konsollen. De blinkende lamper kan også være en advarsel om lave batterier, som kan løses ved at udskifte batterierne.

Resyncing "Rock Band" Guitar

Tilslut "Rock Band" trådløs dongle til USB-porten på konsollen. Dette trin skal kun udføres på PlayStation 3 og Wii-versionerne. Xbox 360-versionen bruger ikke en trådløs dongle.

Tænd for konsollen og guitarcontrolleren.

Tryk på knappen "Synkronisering" på konsollen. Dette er den lille cirkelknap, der ligger ved siden af ​​diskdrevet på Xbox 360. "Sync" -knappen til PlayStation 3 og Wii-versionerne er den lille knap på den trådløse dongle.

Tryk på guitarens "Sync" -knap på "Rock Band" -controlleren. Dette er den lille hvide knap, der ligger i nærheden af ​​den whammy bar på forsiden af ​​guitaren. Lyset på guitar stop blinker efter et par sekunder for at indikere, at guitar og konsol er synkroniseret ordentligt.

Udskiftning af batterier

Skift afbryderen til "Off" -positionen.

Fjern batterirummets luge. Den er placeret på bagsiden af ​​guitarcontrolleren ved siden af ​​afbryderen. PlayStation 3-versionen har en skrue, der skal fjernes først.

Udskift batterierne med tre nye AA-batterier. Udskift batterirummet på gitaren.

Sæt afbryderen i stilling "Til". Tryk på knappen med lysene for at tænde guitaren. Hvis problemet var lavt, bør lysene ikke længere blinke.

Tip

Guitarcontrollerne "Rock Band" og "Guitar Hero" på PlayStation 3 og Wii-versionerne bruger lignende trådløse dongler. Disse er ikke udskiftelige. "Rock Band" guitaren kan kun tilsluttes konsollen via "Rock Band" trådløs dongle. Det er muligt for spillerne ikke at kunne oprette forbindelse til konsollen, fordi de ved et uheld bytter de to trådløse dongler. Dette er ikke et problem for Xbox 360-versionen, fordi guitaren kan tilslutte direkte til konsollen.