Sådan limes billedrammer sammen - Fritid

Sådan limes billedrammer sammen


De fleste går til butikken for at købe en billedramme for at erstatte en beskadiget, i stedet for at fastsætte det hjemme. Kast ikke en god ramme, der kun har brug for en smule lim. De kræver tålmodighed og præcision, hvis du ønsker at skabe en perfekt vinklet ramme. Det kan tage nogle forsøg, men i praksis er billedrammer ret simple at sætte sammen.

Lav avis på et fladt arbejdsområde. Placer træstykkerne i den rigtige position inden klemning eller limning. Kanten af ​​det miterede træ skæres i en femogtyve graders vinkel. Træstykkerne udgør en 90 graders vinkel i hvert hjørne af rammen, når de er anbragt sammen.

Øv dig med klemmen, hvis du aldrig har brugt en før. Placér klemmerne på hvert hjørne af billedrammen. Stram klemmen langsomt. Brug tømrerens firkant for at sikre, at vinklen forbliver i en 90 graders vinkel.

Løsn og fjern klemmerne. Påfør trælimmen til de miterede ender. Sæt forsigtigt enderne sammen. Tør eventuelt overskydende lim væk med lommen.

Placér klemmerne på et hjørne af rammen, langsomt tilspænding, indtil klemmerne sidder godt fast. Limen gør den glat, så pas på forsigtighed. Brug tømrerens firkant for at sikre en 90 graders vinkel, når du strammer hver enkelt.

Tillad at sidde 24 timer med klemmerne på plads, så limen tørrer. Fjern klemmerne, når limen tørrer.

Tip

Tag dig god tid. Du vil ikke lim den perfekte billedramme sammen ved at skynde dig igennem processen. Brug dowel stik, kiks, bølgepinde eller brads til at forstærke rammens hjørner, der arbejder med limen.

Advarsel

Brug af andre emner til at forstærke hjørnet af rammen anbefales til blødt træ, ikke hårdt træ.