Sådan går du tilbage til 3.55 på PS3 Slim - Fritid

Sådan går du tilbage til 3.55 på PS3 Slim


Nedgradering til version 3.55 systemopdatering på din PlayStation 3 er et vigtigt skridt, når du forsøger at jailbreak din konsol. Mange jailbreak-programmer er ikke kompatible med nyere versioner af PlayStation-systemets driftssoftware. Nedgradering af din PS3 betragtes som en overtrædelse af dine servicevilkår med Sony og vil annullere din PS3-garanti og muligvis tilbagekalde din evne til at logge på PlayStation Network.

Download PS3UPDAT.PUP og Lv2diag.self på din computer, og gem dem på dit skrivebord.

Slut USB-lagerenheden til din computer, og lad PS3UPDAT.PUP og LV2diag.self filerne på den og fjerne den fra din computer.

Træk PS3 fra strømforsyningen, og sæt USB-lagerenheden i den højre USB-port på din PS3.

Tilslut din PS3 tilbage til strømforsyningen, og tryk på knappen "Power" for at tænde for PS3, og indlæs fabriks- / servicemodus.

Tryk på "Power" hurtigt efterfulgt af "Eject" knappen for at slukke for din PS3. Tryk en gang til på knappen "Power" for at installere nedgraderingen og fjern USB-lagerenheden, når processen er færdig.

Advarsel

Nedgradering af din PS3 kan have uforudsigelige resultater. Forsøg at nedgradere eller jailbreak din konsol på egen risiko.