Sådan Håndmalning Keramiske Fliser - Fritid

Sådan Håndmalning Keramiske Fliser

Håndmalning er en overkommelig metode til at give dit hjem en ekstra kunstnerisk kant med et personligt præg. Maling keramiske fliser i hjemmet kan give nogle ekstra oomph til køkken og badeværelse gulve eller bordplader. Som en bonus er det en nem proces, der kan opnås med en lille kreativ opfindsomhed og noget forberedelse.

Før du male, skal du fjerne den glatte overflade på flisen. Dette kan gøres ved at skure det væk. Du skal sænke hele den glatte overflade, men undgå at trykke for hårdt, så du ikke beskadiger resten af ​​flisen.

Rens fliserne godt. Hvis du er på et budget, kan du bruge sæbe og vand, men for de bedste resultater vil du gerne bruge en professionel rengøringsløsning. Sørg for, at der ikke er støv, snavs eller rester af glansmateriale på flisen. Lad flisen tørre.

Forbered et design, inden du begynder at male flisen. Du ønsker måske at skitsere designet ud på et stykke skrotpapir til brug som vejledning under maleri.

Bland malingen med lavendelolien og terpentinen.

Børste- og palettekniven kan bruges til at lave mønstre med malingen. Brug kalligrafi pen til meget fine designs. Mal det design du etablerede tidligere.

Når håndmalingen er færdig, skal du opvarme fliserne i en ovn. Fliser skal opvarmes ved en temperatur mellem 1350 grader og 1500 grader Fahrenheit, eller malingen varer ikke. Dette kan gøres i en ovn. Små ovne kan bestilles online, selvom større ovne skal installeres.

Tip

Hvis du er bange for at bryde flisen, mens du fjerner den glatte overflade, kan du købe klare keramiske fliser.