Sådan identificerer viasels - Fritid

Sådan identificerer viasels


Weasels tilhører den samme familie af pattedyr som minke, wolverines, badgers, fishers og river otters, blandt andre væsner. Tre arter af væsel beboer Nordamerika, den lange tailed vase, kort-tailed vase og den mindste vase. Weasels er kødædende og byttes mest på insekter og små gnavere, selv om deres kost kan omfatte fugle og fugleæg. Aktiv i både sommer og vinter foretrækker væsler en konstant tilførsel af vand. Sammenlign trækets egenskaber for at differentiere dem indbyrdes og fra deres fætre, som du måske støder op i det vilde.

Overhold kroppen. Weasels varierer i størrelse. Den lille mindste væsel er gennemsnitlig 8 inches lang, og den kortstikede væsel måler 13 inches. Den lange tailed vase er den største, der løber til 16 tommer. Weasels er lange og slanke med korte ben; deres bagben er kun omkring halv så lang som deres kroppe, og forbenene er også mærkbart korte.

Kontroller spidsen af ​​halen. Long-tailed og short-tailed weasels har en sort tip. Mindste væsler mangler dette identificerende træk.

Kig på ørerne. En vassens ører er afrundet.

Bemærk dyrets farve. Weasels er brune på toppen, med en hvidgul underside. De, der befinder sig i koldere eller bjergområder, bliver hvide om vinteren.

Overhold dyret som det løber. Weasels har en karakteristisk, afgrænsende gang, med bagbenene falder typisk næsten hvor de forreste fødder var.

Kontroller tilstedeværelsen af ​​anal duftkirtler. Alle væsler har dem.