Sådan strikes en cirkel tørklæde til begyndere - Fritid

Sådan strikes en cirkel tørklæde til begyndere


Et cirkel tørklæde er et elegant alternativ til et traditionelt tørklæde. I stedet for et langt rektangel er en cirkel tørklæde en stor sløjfe af strikket stof, som bæreren hænger om halsen. Selvom det kan virke skræmmende at strikke en sømløs loop af stof, er det nemt, hvis du har de rigtige værktøjer. Ved at bruge cirkulære nåle kan du strikke et uendeligt tørklæde lige så nemt som et traditionelt tørklæde. Det enkleste mønster til en cirkel tørklæde bruger frøsting, men når du kommer til at strikke på strikke på runde nåle, kan du tilpasse ethvert mønster du kan lide.

Afsæt 320 sting.

Læg dine nåle i en lige linje. Kontroller, at alle stiksømme er på samme side af nåle. Drej alle, der er snoet på den forkerte måde. Hvis du har en snoet søm på runde nåle, vil det ikke til sidst rette sig selv som det gør på lige nåle, så du skal rette det straks.

Anbring en stingmarkør eller sikkerhedsnål på din sidste søm. Dette hjælper dig med at se, hvornår du starter en ny række.

Strik en, læg den ene over den første række. Når du når den sidste søm, strik den til den første søm. Dine sting vil blive strikket sammen i en stor cirkel i stedet for en lige linje.

Fortsæt med at strikke en, slyng en til din tørklæde er 10 tommer bred, rens din endelige søm i samme række som din stingmarkør.

Bind i mønster. Sy i alle løse ender med garnnålen.

Tip

Når du bruger rundpinde, strikkes du altid på højre side af mønsteret. Hvis du ønsker at konvertere et tørklæde mønster til lige nåle i et cirkel tørklæde mønster, skal du altid bruge striksting i stedet for strikmasker og stingsting i stedet for strikninger, når du strikker lige nummererede rækker.

Hvis du har problemer med rundpinde, kan du også strikke et traditionelt tørklæde og sy enderne sammen. Dette giver dig mulighed for at bruge lige nåle, men efterlader en synlig søm i tørklædet.