Sådan strikes en navlestrengshue - Fritid

Sådan strikes en navlestrengshue


En håndstrikket hat er en mindeværdig og nyttig gave til en forventende mor - og babyer er bare kortere med hatte. En "navlestrengs" hat er en pung, der slutter med en sød krølletop som enden af ​​en navlestreng, hvilket gør babyen, der bærer den, ligne en sød lille elf. For at strikke en navlestrengshue har du brug for erfaring med at strikke i runden, faldende og strikke en i-ledning.


Strik 60 sting. Strik en gang rundt, strik de første og sidste masker sammen. Dette lukker projektet. Gentag i række to. Markér bagsiden af ​​dit projekt med sikkerhedsstiften eller rækken. Du vil nu have 58 støbesømmer.

Strik 58 i runder tre til syv. I omg otte strikkes to, strik 2 og gentag til slutningen af ​​runden. Gentag strik 2, strik to i runder 9 til 15 for at skabe ribbet søm. I omg 16 til 18 strikkes 58

Strik ti, derefter strikkes to sammen til 19. runde. Gentag dette til slutningen af ​​runden. Dette vil efterlade dig med 48 sting. Strik 48 i runder 20 til 29. I rund 30 strikkes ni, derefter strikkes to sammen. Gentag dette stingmønster til slutningen af ​​runden. Du vil blive efterladt med 30 sting. Strik 30 i runder 31 til 35.

Strik otte, derefter strikkes to sammen i omg 36. Du strikker sammen i alt fire gange i denne runde. I slutningen vil du være tilbage med 22 masker. For rundene 37 til 40 strikkes 22. For rund 41 strikkes seks, så to sammen. Igen strikkes sammen fire gange. Der vil være 14 sømmer tilbage, når du har gjort dette.

Strik 14 i omgange 42 til 50. For række 51 strikkes der 2, så strikkes to sammen til slutningen af ​​runden. I slutningen vil du være tilbage med i alt ti sting. Sæt sømmen ud af dine runde nåle og på en spids nål. Begyndende i række 52 strikkes der to og derefter strikkes to sammen. Strik ikke på bagsiden af ​​rækken, i stedet vip din højre nål over og overfør den i venstre hånd. På denne måde kan du strikke ind i forkant af rækkerne kontinuerligt. Gentag strik to, strik to sammen til du er tilbage med fire sting.

Lav i-ledningen for at afslutte hatten. Strik fire, glid derefter til bunden af ​​nålen, strik fire igen. Gentag, indtil du har en i-ledning, der er den ønskede længde (3 til 5 inches). Bind ledningen i en knude for at afslutte projektet.

Tip

Som du mindsker masker bliver det mere udfordrende at strikke med dine 22 tommer nåle. Hvis du har et sæt på 11 tommer, kan du bruge 11 nål i USA. Du kan overføre projektet til det mindste sæt efter strikke runde 35. Når du overfører sting fra nål til nål (som mellem rækker 51 og 52 i dette projekt), vil du ikke tag stingene helt ud af nåle, da det vil rive projektet op. Dette mønster kan tilpasses til at skabe en jordbærhue ved at skifte grønt med rødt garn øverst og nederst på projektet.