Sådan ser du på et klaveralder - Fritid

Sådan ser du på et klaveralder


Et klavers alder kan bestemmes ved at tjekke serienummeret. Dette nummer fortæller dig det år, det blev lavet. Pas på, at du ikke forveksler det med sagen eller delnummeret. Hvis du ikke kan finde serienummeret, er der andre muligheder for at bestemme alderen på et klaver.

Find serienummeret på dit klaver. Det kan findes i pletter markeret med et bogstav S. Afhængigt af typen af ​​klaver kan den findes på en række steder. I de fleste tilfælde vil det være på bagsiden eller indersiden af ​​instrumentet.

Tjek serienummeret med producentlister. Prøv hjemmesiden UK Pianos (se ressourcer) og skriv "Piano Serial Numbers" i søgefeltet.Klik på det første link "Piano Serienummer Del 1." Se deres gratis for at se om din er opført.

Gå til hjemmesiden Blue Book of Pianos (se ressourcer) og klik på "Piano Ages." Her kan du se mere om producenten og alderen gratis.

Tjek for klaverbøger på et bibliotek for at se om du kan finde dit klaverlag og yderligere detaljerede oplysninger som sin alder.

Tip

Gå til klaveratlas og brug deres service for at finde ud af, hvor gammel dit klaver er. Klik på "Hvor gammel er mit klaver" på venstre side af hjemmesiden.