Sådan laver du et batteri kostume - Fritid

Sådan laver du et batteri kostume


At vælge det perfekte kostume, der både er unikt og egnet til din personlighed, kan være overvældende med antallet af muligheder, der er tilgængelige for dig. Kostume butikker og specialbutikker har en række kostumer at vælge imellem. Disse spænder i priser fra billige til hundredvis af dollars og nogle gange de dyre er heller ikke stor kvalitet. Hvis du leder efter et kostume for at gøre det unikt og billigt, kan du lave et batteri kostume det rigtige valg til dit næste kostume parti.

Skær bunden af ​​en stor, rund papirkurv ved hjælp af en værktøjskniv. For at gøre det skal du placere skraldespanden opad på en stabil overflade og skære rundt om kanens nederkant. Kassér det udskårne stykke. Brug et stykke medium grit sandpapir til at glatte skærekanterne.

Drej papirkurven højre side opad. Brug en boremaskine til at lave fire huller i den øverste kant af skraldespanden. Disse huller vil være, hvad du binder reb til, skaber skulderremme. Den præcise placering af hullet vil afhænge af størrelsen af ​​skraldespanden og bredden af ​​dine skuldre. Bind to stykker af 24-tommers reb gennem hullerne for at gøre stropperne.

Spray maling ydersiden af ​​skraldespanden til at repræsentere batteriet. Du kan vælge at bruge farver i et kommercielt mærke, såsom sort og kobber til et Duracell batteri eller sølv og sort til et Energizer batteri. Eller du kan bare sprøjte dåsen solid sort og tilføj en sølvkant til toppen og bunden af ​​dåsen. Lad spraymaling tørre.

Stencil ordet batteri på siden af ​​dåsen ved hjælp af spray maling. Hvis du vælger at farve din dåse for at se ud som et mærke batteri, kan du erstatte ordet batteri med mærkenavnet.

Brug tøj, der matcher farven på dåsen. Placer dåsen over din krop, så skulderstroppene hviler på dig. Juster længden af ​​stropperne, hvis du ikke er fortrolig med kanens placering.

Tip

Vær forsigtig, når du bruger en kniv. Se placeringen af ​​din hånd for at undgå at skære den. Hvis det er muligt, brug en snithandske til at beskytte dig selv.

For at lave et 9 volt batteri, skal du udskifte den røde dåse med en rektangulær dåse. Derefter laves en hat ved hjælp af låget i skraldespanden. Bor huller gennem låget og binde snor gennem det for at holde det på hovedet. Lav batterikontakterne ved at fastgøre skårbundne plastikkapper på låget, før du måler det.