Sådan laver du en CDG - Fritid

Sådan laver du en CDG


CDG, også kaldet CD + G, står for "CD plus grafik." En CDG spiller i det væsentlige et billede over musikens top, så der er noget at se mens musik spiller. Denne teknologi bruges primært til at lave karaoke-diske, som viser ordene til sangen, da musikken spilles uden vokal. Du kan downloade CDG-filer fra internettet eller bruge software til at rippe CDG-spor fra andre diske for at lave en brugerdefineret CDG-disk med de ønskede sange.

Gem dine CDG sangfiler på din computers harddisk. Hver sang vil indeholde en MP3-fil med musikken og en MCG-fil med grafikken. Bemærk, at de filer, du samler, skal have tilsvarende navne. For eksempel, hvis du har song12345.mp3, skal den ledsages af song12345.mcg.

Åbn din CDG-software og vælg de numre, du vil se på CDG'en.

Indkode sangene som BIN-filer, i det væsentlige fusionere de enkelte filer i sangen til en enkelt sporfil, som vil være * .bin.

Anbring en tom cd i dit CDG-kompatible cd-drev og brænd din cd (se Ressourcer).

Sæt disken i din CDG-afspiller og afspil disken fra start til slut for at sikre, at der ikke er fejl.

Tip

Mange websites opkræver så meget som $ 10 pr. Spor for at downloade CDG-titler i dit bibliotek, men du kan finde steder, der tilbyder gratis downloads. Du kan bruge software, såsom Microstudio, til at rippe filerne fra dine eksisterende CDG-diske.