Sådan laver du en Clay Sculpture Bust - Fritid

Sådan laver du en Clay Sculpture Bust


Clay buste er en traditionel kunstform mennesker har produceret som en form for hyldest i tusindvis af år. Busts er blevet brugt til ære for politikere, adel, filosoffer, musikere, kunstnere og krigere. I moderne tid er bustene i vid udstrækning erstattet af portrætfotografering og plaketter, men de er stadig lavet, og de anerkendes stadig som et respekteret medium.

Skab en opadgående ægform fra ler til at repræsentere hovedet. Danner en stubbet cylinder af ler, næsten lige så bred som bunden af ​​hovedet, og læg derefter hovedet på toppen af ​​cylinderen.

Tryk dine tommelfinger i hovedet ca. to tredjedele af vejen op fra bunden af ​​hagen. Disse fordybninger er øjenstikkene.

Klem området mellem øjenstikkene for at tegne lejren og danne en næses begyndelse. Hvis du føler at du ikke har nok ler til at danne en passende næse, kan du tilføje mere. Husk at næsen udgør en form svarende til en pyramide, hvis øverste sider er længere og bredere end bundsiden. Omslut næsens ende med din finger for at blødgøre pyramidens punkt.

Klem området under næsen, hvor læberne skal være, så læberne hæves lidt over mundens overflade. Brug en fingernegle eller et modelleringsværktøj til at tegne en vandret linie mellem de to læber for at skabe læbernes del.

Skab et ler af ler ind i en øreform - dette vil være en form svarende til halvdelen af ​​en meget lavt parabol. Øret skal spænde hovedet fra et punkt selv med øjenbrynene til et punkt selv ved næsens ende.

Brug fingrene til at klemme en del af ansigtet direkte under øjnene for at danne kindben. Tryk forsigtigt i siderne af ansigtet under kindbenene for at vise indsnævring af ansigtet.

Saml ler på toppen af ​​hovedet i form af en ønsket frisyre. Prøv ikke at tegne alle de enkelte hår på hovedet med dit modelleringsværktøj - teksturerne i håret ville konkurrere med funktionerne på ansigtet.

Tip

Hvis du planlægger at brande din bust i en ovn, kan ler ikke være tykkere end 1 tommer. Du skal hule busten ud fra bunden. Desuden skal ler, der tilsættes til ler, være "scoret", hvilket betyder at de to sider af ler, der er fastgjort til hinanden, skal være grundigt hulet med et modelleringsværktøj og fugtet med en svamp. Dette forhindrer leret i at falde fra hinanden i ovnen. Lad nogen ler tørre helt før affyring.