Sådan laver du en Cowl Neck - Fritid

Sådan laver du en Cowl Neck


Cowl hals kan tilføjes til kjoler og skjorter for at skabe et unikt præg på et outfit. Denne stil fungerer også godt ved at holde vinteren chill væk. At lave din egen cowl hals giver dig mulighed for at bestemme stoffet stil, og hvor længe du vil have kæden hænge på din hals. Denne effekt kan skabes på et budget og med et par syinstrumenter.

Mål omkredsen af ​​halsen, som du vil fastgøre kappen på. Tilføj en tomme til denne måling. For eksempel kan kraven være 25 tommer. Efter at have tilføjet en tomme på måling ville det være 26 tommer.

Markér et rektangel på stoffet. Længden af ​​rektanglet skal afspejle måling opnået i trin 1, i dette eksempel 26 inches. Bredden af ​​rektanglet skal være omkring 15-20 tommer, afhængigt af hvor stort du vil have tæven til at være. Jo bredere rektanglet er, desto større skalen bliver, og jo mere vil det dreje rundt om halsen.

Klip rektanglet af klud lavet i trin 2 ved hjælp af et par saks. Fold rektanglet halvt i længden, så stoffets højre side forbliver synligt, og undersiden af ​​stoffet - hvad bliver indersiden af ​​hatten - er skjult for visning. Fold rektanglet igen i den anden retning og pin de to korte sider sammen i enden.

Sy langs kanterne af det foldede rektangel for at fastgøre de to foldede ender oprettet i trin 3, 1/2 tommer inde i stoffets kant. Hold det nyoprettede rør vendt med den nye søm synligt ud.

Pin bunden af ​​kappen til halsen på trøjen eller kjole med den rå kantside, ikke den foldede side, der rører ved halsen. Pin på plads med skjorten højre side ud og kæden hænger ned fra toppen af ​​skjorten.

Brug symaskinen til at sy den på plads omkring tøjets hals. Sæt kappen op, så sømmen, der oprettes i trin 4, vil blive skjult for visning. Når du bruger beklædningen, skal du justere et par gange for at finde den rigtige placering for ekstra kappestof.

Tip

Brug et kontraststof til at skabe den nye kappe på toppen. Hold kæben som en separat for at skabe et tæppe.