Sådan laver du en dag for dag inspirerende kalender online - Fritid

Sådan laver du en dag for dag inspirerende kalender online

Der er tidspunkter, når du har brug for et lille boost for at gøre din dag lysere og lette din belastning. En online inspirationskalender kan motivere dig, få dig til at grine, løfte dine ånder og give dig den ekstra fordel, der kan hjælpe dig med at nå dine livsmål.

Der er mange kalendermaler til rådighed, med plads til doodling, noter til dig selv og prioritering af daglige opgaver. Der findes et utal af valg for de inspirerende citater, herunder humoristiske, religiøse og motiverende steder, der fyldes med sjove, opløftende daglige meditationer, tegneserier og anekdoter.

Vælg en kalenderskabelon. Du vil muligvis have en enkelt tom kalender side pr. Dag. Du kan også gøre halvdelen af ​​motivationens motivation og markere den anden halv side i 1/2-timers intervaller for planlægningsaktiviteter.

Besøg flere citatsteder og vælg dem, der får dig til at tænke, udfordre dig til at ændre eller inspirere dig til handling. Fremhæv citatet; og tryk derefter på kontrol-C for at kopiere hvert citat, du kan lide. Hit kontrol-V for at indsætte hvert citat på en separat kalenderside.

Find billeder, der supplerer dine daglige citater. Fremhæv det ønskede billede ved at højreklikke på det. Klik på "Gem billede som." Gem et billede på hver kalenderside.

Udskriv hver side i din kalender på tre hullers bindemiddelpapir. Udfyld dit bindemiddel med kalender sider. Læs en side hver dag, før du begynder din dags arbejde. Anvend principperne i citatet hele dagen, som muligheden opstår.

Se på årets sider om året fra i dag. Spørg dig selv, hvilke fremskridt du har gjort i et år. Skriv ned nye mål, og de trin, du skal tage for at fuldføre dem. Opret en ny kalender, der hjælper dig med at nå hvert af disse milepæle.

Tip

Flickr-billederne i ressourcerne i slutningen af ​​denne artikel er tilgængelige under Creative Commons-licensen. Så længe din kalender kun er til personlig brug, overtræder du ikke ophavsret.

Advarsel

Hvis din kalender bliver brugt til fundraising, skal du købe de rette billedrettigheder eller bruge dine egne billeder. Brug kun citater, der er offentligt tilgængelige for en kalender, som du har til hensigt at sælge.