Sådan laver du et Fleece Boa tørklæde - Fritid

Sådan laver du et Fleece Boa tørklæde

Fleece Boa tørklæder område trendy del af en matchende sweater combo. De går endda godt med T-shirts til et boheme eller SoHo-inspireret udseende. Mange skole sports- eller cheerleading-teams bærer dem for at supplere deres uniformer, mens de holder sig varme på kolde spilaftener. At lave fleece boa tørklæder er så simpelt, og det kan være en sjov aktivitet at gøre med et barn, når stoffet er skåret og forberedt.

Skær to længder af fleece. Stykkerne skal være så længe du vil have dit tørklæde til at være. En gennemsnitlig tørklædelængde er 4 fod, men du kan gøre den længere eller kortere. Tørklædet skal være omkring 10 tommer bredt. Begge stykker fleece skal være af samme størrelse.

Klip strimler ind i fleece rundt om kanterne. Skær derefter en 4-tommers slids mod midten, fordelt hver eneste tomme. Gør det hele vejen rundt om fleece på begge stykker.

Placer de to fleece stykker oven på hinanden med stoffet du ønsker at vise på ydersiden og bagsiden af ​​stoffet på indersiden. Begynd i bunden, tag den første strimmel øverst og den første strimmel på bunden og binde dem sammen i en enkelt knude.

Tag den anden strimmel stof på toppen og den anden strimmel på bunden og binde dem sammen i en enkelt knude. Gentag dette trin med hver strimmel, indtil du har bundet alle fleece stykker. Du skal nu have hvad der ligner en fleece boa.

Klip strimler af en koordinerende fleece, der er 9 inches lange. Binde dem rundt i tørklædet, mellem dine knuder, hvor som helst du vil. Disse er valgfrie og tjener som et ekstra slag af farve og fortykker udseende af tørklædet.