Sådan laver du en hånddukke ud af følte - Fritid

Sådan laver du en hånddukke ud af følte


Ifølge Penn State University, giver dukker børnene stikkontakten for at uddanne deres forskelle gennem dramatisk spil. Brug af dukker hjælper børn med at lære konfliktløsning ud over at lære dem metoder til problemløsning. Når børn laver deres egne filetdukker, kan de ikke kun nyde dramatisk leg, men de får glæde af at skabe noget, de kan lege med.

Lad barnet lægge sin hånd ned på et stykke papir med fingrene spredt fra hinanden. Spor rundt om hans hånd, ned ad tommelfingeren, over de tre midterfingre og ned mellem ringfingeren og pinkiefingeren.

Placer dette papir oven på to stykker filt. Pin papiret til de to stykker filt for at holde dem på plads. Skær 1 tommer udenfor håndens kontur med en saks, hvilket gør dukken lidt større end barnets hånd.

Skær flere 4-tommer lange stykker garn. Lim dem til et stykke filt på hver side, nær toppen af ​​hovedet.

Påfør lim langs ydersiden af ​​en af ​​filtstykkerne, undtagen bunden, hvor hånden glider ind i den. Påfør lim over garnhåret. Placer det andet stykke filt ovenpå og tryk ned.

Lim knapper på dukken til øjne. Tegn en mund på marionetten med en sort markør. Skær en cirkelform ud af et andet stykke filt og lim på plads til en næse.

Tegn andre detaljer på marionetten, som f.eks. Knapper nedefra, eller en blonde hals til en kvinde. Barnet placerer hendes tommelfingre og pinkie i dukkens arme, og de andre fingre i midterhullet til hovedet.

Tip

Brug blonder og andet materiale til at pynte marionetten.