Sådan laver du et hjemmelavet tromme - Fritid

Sådan laver du et hjemmelavet tromme


Sådan laver du et hjemmelavet tromme. Hvis du har en lille musikproducent i huset, der elsker at lave støj, men ikke er helt klar til et stort trommesæt, kan du lave din egen hjemmelavede tromle. Dette kan være et sjovt håndværk for at involvere børn, om det er en aktivitet der foregår hjemme, kirke eller skole. Her er trinene til at lave din egen hjemmelavede tromme.

Find en kapsel til at lave din tromme. Dette kan være en stor genanvendt kaffekande eller en tom havremelbeholder.

Dekorer den type cylinder du vælger med maling, eller lim på byggepapir eller billeder udskåret fra et magasin.

Vælg mellem flere forskellige materialer for at gøre din topper.

Bestem hvad du skal bruge som trommestik. Du kan bruge billige træpinde eller lave dine egne tromler ved at bruge to ubearbejdelige blyanter. Dæk blyanterne ved at indpakke dem i tungt garn fra viskelæderet. Bind i en knude, lim kanterne og lad tørre.

Lad din lille trommeslager gøre noget støj!

Tip

Hvis du vil styre lydniveauet, skal du lægge mere garn omkring blyanterne for en blødere lyd og mindre for en højere lyd. Du kan simpelthen bruge låget som en top, f.eks. Låget på en havregrynbeholder. Hvis du bruger en kaffekande, kan du klippe bunden ud af en gummistempelkugle for at bruge som din topper. Stret dette over toppen af ​​din beholder og fastgør det tykke gummibånd. Trim overskydende med saks. Du kan også bruge en acetat klud og lim blanding til din topper. Lim rundt kanterne på kanterne og stræk din klud over toppen. Sikre med et tykt gummibånd. Bland tre spiseskefulde hvid lim med en spiseskefuld vand. Børste på kluden og lad tørre i en time. Gentag denne proces for en anden frakke.