Sådan laver du en Kids Spinning Top - Fritid

Sådan laver du en Kids Spinning Top


Ifølge patent- og andre historieoptegnelser er spinning toppe et af de ældste børns legetøj, vi ved om. Disse farverige, hypnotiske diske har underholdt tusinder af år både voksne og børn i lande og kulturer over hele verden. Hjemmelavede twirling toppe er nemme at lave og nydes med bare nogle få grundlæggende forsyninger, der er nødvendige for at lave en på køkkenbordet.

Placer drikkeglasset på den hvide papirstop og spor rundt bunden med blyanten for at tegne en cirkel på kortet. Træk derefter en anden cirkel ved hjælp af glasset på papkartet.

Brug saksen til at skære cirklerne ud og brug derefter linjalen til at opdele cardstock-cirklen i tre lige store, cirkelformede stykker. Farver hver af stykkerne i en anden farve med markørerne.

Lim de to skiver sammen og sørg for at den farverige side af cirklen vender opad. Lav et hul i midten af ​​cirklen ved hjælp af kompassen. Hulet skal være stort nok til at passe en blyant gennem det.

Placer blyanten gennem hullet, og sørg for at spidsen vender nedad og farveløftet vender opad. Viskelæderdelen af ​​blyanten vil være øverst. Skub cirklen ca. 1/3 af vejen op over blyanten.

Spin det farverige cirkulære kort på blyantens spids ved at placere toppen af ​​blyanten mellem dine palmer og holde dine hænder fladt sammen. Rul blyanten mellem dine palmer og slip den roterende skive.

Tip

Brug denne grundlæggende plan og din fantasi til at lave forskellige farvede og mellemstore spinning toppe.

Advarsel

Sørg for at bruge en træblyant og ikke en mekanisk blyant!