Sådan laver du en Leatherback Turtle ud af Styrofoam - Fritid

Sådan laver du en Leatherback Turtle ud af Styrofoam

Leatherback havskildpadden er så navngivet, fordi den har en blød læderagtig skal. Det har et særpræg udseende på grund af dette læderagtige udseende og højderne, der løber ned på ryggen. Hvis du studerer havskildpadder, kan du nemt lave en simpel model af en ved hjælp af en Styrofoam ball, Styrofoam ark og vævspapir. De er nemme og sjove at lave.

Skær Styrofoam bolden i halvt med en serrated kniv. Du skal kun bruge halvdelen til at lave en skildpadde.

Tegn syv trekanter på siden af ​​det tyndere flade stykke Styrofoam. De skal være cirka to og en halv inches lang. Disse vil være ryggen på bagsiden af ​​din skildpadde. Skær dem ud ved hjælp af din kniv.

Brug en varm limpistol til at påføre kantene ned langs Styrofoam-kuglen. Fordi du bruger tynd Styrofoam, bør de bøje let uden at bryde. Trim alt overskud, der stikker ud forbi slutningen af ​​din skildpadde.

Læg din hånd fladt på det tykkere stykke flad Styrofoam. Brug en blyant til at spore din tommelfinger. Dette bliver din skildpadds hoved. Spor din pegefinger fire gange. Disse vil være din skildpadds flippers. Spor din pinky. Dette bliver din skildpaddehale. Brug den serrated kniv til at skære ud formene og skære enderne af, så hovedet er cirka to inches langt, flipperne er en tomme lange og halen er en halv tomme lang.

Brug en varm limpistol til at fastgøre hovedet, benene og halen til Styrofoam shell. Det er nemmest at fastgøre benene og halen på undersiden og hovedet på siden.

Lav en decoupage lim ved at blande en kop hvidt lim med en kop vand.

Rive flere stykker grå eller sort papirpapir i halvt stykker. Brug en pensel til at male et lag af din hjemmelavede lim over skildpadden. Vedhæft strimlerne og brug pensel til at tilføje et andet lag lim. Sørg for at dække bolden, ryggen, hovedet, benene og halen.

Tilføj et andet eller tredje lag papir og lim om nødvendigt for grundigt at dække Styrofoam.

Lad limen tørre helt. Spray din skildpadde med en akryl håndværk forsegler for at give det det læderagtige udseende.