Sådan laver du en Mad Hatter Kostume - Fritid

Sådan laver du en Mad Hatter Kostume


Sådan laver du en Mad Hatter Kostume. Takket være den vedvarende magt af idiomatiske sætninger (og Lewis Carroll), ved mange af os stadig, hvad "gal som en hatter" betyder. Den Mad Hatter i "Alice in Wonderland" kan give inspiration til et let kostume at lave.

Få hatten. Hatterens haberdashery er ofte tegnet som overdimensioneret i forhold til Hatters dimensionerende figur; han er næsten tabt i hans hat. Et godt kostume vil omfatte en frayed, overdimensioneret top hat.

Tilføj et 3x5 kort til hatbåndet. Den Mad Hatter havde et papir fast i sin hat med det kryptiske slogan "10/6." Det er ikke nogen hemmelig kode: Tallene henviser til prisen på en hat i nutidige London.

Få nyhedstænder. Hatteren er almindeligt tegnet, har en stor overbite. Du kan få denne effekt med en gummiplade på dine øvre tænder.

Få højt tøj. Hatterens tøj er uoverensstemmende og farvestrålende for at afspejle hans excentricitet. Bukser med høje checks og en lilla jakke er gode fejlmuligheder.

Glem ikke slipset. Den Mad Hatter er ofte vist iført en BIG farvet sløjfe og en BIG hvidkrave. Disse tilbehør vil godkende dit kostume.

Tip

Tag et kig på Mad Hatters berømte "Twinkle, Twinkle, Little Bat" -monolog i "Alice in Wonderland" for at få en ide om, hvordan tegnet snakker. Tag også et skud på en sjov britisk accent.