Sådan laver du et papir - Fritid

Sådan laver du et papir

Et papirkors er et relativt simpelt håndværk til at mestre. Selvom der er helt sikkert mere komplekse variationer, herunder origami-kryds foldet fra et kvadrater papir, opnår et simpelt design baseret på en enkelt stribe papir den samme ende med mindre foldning (og mindre risiko for papirskæringer). Brug papirkorset som en dekoration eller et religiøst objekt, eller blot som en foldende øvelse. Det enkle design gør det til et godt udgangspunkt for børn.

Fold den bredere ende af papiret direkte tilbage på sig selv på et punkt en fjerdedel af vejen ned ad strimlen, så den foldede ende når til midten af ​​hele strimlen.

Fold længere længde i 90 grader vinkel (denne anden fold vil forekomme ved en tredjedel af længden af ​​hele den oprindelige strimmel, målt fra den brede ende).

Fold den længere udragende ende igen, tilbage på sig selv, for at krydse den brede ende af papiret, der er lige modsat fra 90 graders fold. Denne folder skal laves 5/12 af vejen fra den brede ende af den originale strimmel.

Fold den samme strimmel igen i korsets forrige punkt, lige så fjernt fra midterposten (den bredere ende af strimlen) som din seneste fold.

Pak den resterende længde af den smalle ende omkring krydsets kryds og skær ind i enden for at sikre hele strukturen. Trim off overskydende, når punktet er gemt sikkert.