Sådan laver du en Papier Mache Hammerhead Shark - Fritid

Sådan laver du en Papier Mache Hammerhead Shark


Hammerhead hajer er hårde rovdyr, spiser endda nogle slags giftige stråler og i nogle tilfælde deres egen slags. Men hård denne fisk kan være, dens form gør det til et relativt nemt papier mache projekt. Papir håndklæde og toiletpapir ruller, popsicle sticks og tape kan bruges til at gøre hajens form. Derefter kan en papier mache mix bruges til at belægge denne form, og malinger kan bruges til at tilføje de sidste hånd, der vil bringe din model til livs.

Forberedelse af basen

Slip en af ​​dine toiletpapirruller inde i den anden, så de holder sammen. Omkring en halv tomme af en af ​​rullerne skal være skjult inde i den anden.

Placer dine sammenføjede toiletpapirruller mod en af ​​de åbne ender af din håndklæderulle. Spor omridset af din håndklæde rulle ende på dine toiletpapir ruller med din sorte markør.

Adskilt toiletpapirrullerne og skåret ud langs den linje, du trak.

Sæt dine toiletpapirruller sammen igen, læg papirpapirrullen i hullet, der er tilbage og bånd rundt om åbningerne mellem dine ruller.

Tegn en lodret linie på papirpapirrullen 2 1/2 tommer fra hvor den forbinder med toiletpapirrullerne. Tegn en anden lodret linje 3 1/2 til 4 inches fra denne linje. Tegn en linje øverst og nederst på enden af ​​papirrullens rulle. Alle disse linjer skal være groft tilpasset sømmen mellem toiletpapirrullerne.

Lav to lodrette linjer på de nederste sider af papirhåndklædetrullen en halv tomme fra toiletpapirrullerne. Disse linjer skal være 1 til 1 1/2 inches fra hinanden. Lav en anden to linjer halvvejs mellem toiletpapirrullerne og enden af ​​papirrulletrullen. Disse linjer skal være en fjerdedel til en halv tomme fra hinanden. Halvvejs mellem disse linjer og enden af ​​papirpapirrullen tegner en lodret linie. Denne linje skal være lige under den næst til den sidste linje trukket på toppen af ​​papirrullet.

Brug din X-Acto kniv til at skære slids langs alle de linjer, du har lavet.

Stak hele popsiclestifter i de første spalter, der ligger nærmest toiletpapirrullerne (øverst og nederst), så det meste af popsicle-stiften udsættes. Stik en anden popsicle-pind gennem den anden til sidste slidser i papirrulletrullen (den øverste og den nederste, der er justeret).

Klip en popsicle-pind i halvdelen og læg disse halvdele ind i slidserne på bunden af ​​papirrulletrullen, der er tættest sammen. Klip en anden i halvdelen og læg den i bunden spidsen i enden af ​​papirpapirrullen, og slip en hel popsicle-pind ind i den øverste spalte øverst på papirhåndklæderullen.

Adskil fire sider fra en avis. Crumple disse sider og læg en krøllet side langs hver fjerdedel af papirhåndklæderullen. Wrap disse forkrøllede sider mod papirhåndklæde rulle med tape.

Placér en streng tape fra alle fire sider af spidserne af alle popsicle sticks ned til de krøllede sider. Dette vil give finnerne på din model mere form.

Forberedelse af Papier Mache

Sæt to kopper vand i din skål.

Tilsæt to kopper mel til din skål.

Bland mel og vand sammen, indtil der ikke er flere klumper.

Skær resten af ​​din avis i lange strimler.

Anvendelse af Papier Mache

Dip en avisstrimmel i din papier mache mix og læg den over en del af din model.

Fortsæt med dyppestrimler i papir mache-blandingen og læg dem over din model, indtil du har dækket din model med avisen.

Lad dit papir mache lag tørre.

Mal din model til at ligne en hammerhoved haj.

Tilføj andre dekorationer, du vil have på din haj.

Tip

Tryk den krøllede avis ned, så popsicle sticks stadig er synlige og adskilte. Dette vil gøre finnerne mere klare, når du har dækket din model i papier mache.

Mellemrummet mellem tape og popsicle-pinde med krøllede aviser giver jeres finer mere fasthed.

Fugtighed er en faktor i papier mache, så hvis du bor et sted meget fugtigt, så tilsættes mindre vand.

Tilsæt noget salt til din papier mache mix for at holde det fra støbning.

Brug mindst fire lag papir mache på din model. Du kan tilføje flere, hvis du vil have det, at det bliver sværere, men husk at at tilføje for mange kan skjule dine finner.

For en lettere tid at male din model skal du bruge computerpapir som dit sidste lag af papier mache.

Advarsel

Hvis du ikke lader dine papir mache lag tørre mellem at tilføje mere, kan din model blive grødet og vil ikke vare.