Sådan laver du en rørrør - Fritid

Sådan laver du en rørrør

Sådan laver du en rørrør. Har du brug for at underholde dine børn på en regnvejrsdag? Du kan hjælpe dem med at skabe et charmerende håndværk i løbet af få minutter - rørrensere. Med kun nogle få husholdningsartikler kan de gøre disse søde bier til gaver, dekorationer eller bare for sjov.

Vrid 1 sort og 1 gul rørrenser sammen, der danner en sort og gul stribet pind. Du kan også bruge en enkelt gul og sort stribet rørrenser, hvis du har en. Pak stangen rundt om din mindste finger og slip den derefter for at danne en kropspole.

Skær en 3-tommers sektion fra en anden sort rørrenser. Pak det om en blyant for at danne en lidt mindre hovedspole. Fastgør de to spoler ved tæt vikling sammen den ene ende fra hver.

Klip en 1-tommers sektion af sort rørrens. Bøj det i halvt og danner en stramt V-form af en bee stinger. Fastgør V til bagsiden af ​​biet ved at indpakke de løse ender omkring bagspolen.

Bøj den resterende længde af sortrørrenseren til en pretzelform, vri endene til sig selv for at holde formen. Deltag vingene i kroppen ved at dreje den nedre kant til en midterspole.

Form bikroppen til din smag. Du kan klemme stykkerne i en tæt form, eller træk dem til et løst, slugt udseende. Lim vinker øjnene til hovedet, hvis det ønskes.

Tip

Hvis du ikke ønsker at dumme saks ved at skære metalrørrensere, skal du bruge et gammelt par sømklipere. Rørrenser bier kan tilføje indretning til kageplanter. Lim en til en håndtag og indsæt i gryden. Tilføj et par til din blomsterhave for at tiltrække ægte bier for at pollinere blomster.

Advarsel

Disse bier kan udgøre en kvælningsfare for børn under 5 år. Voksenovervågning er påkrævet.