Sådan laver du et rockedragt - Fritid

Sådan laver du et rockedragt


At klæde sig som livløse objekter kan være et sjovt valg af Halloween eller maskerade kostume, men kaldes også ofte som led i teatralske produktioner. Heldigvis, selvom sten selv er ret tung, der skaber et hul objekt til et kostume med realistiske stenstrukturer, og farver er noget, du kan gøre med materialer, der er både lette og billige. Lav en sten kostume af enhver størrelse og form i en række farver og teksturer, der passer til enhver kostume inspiration.

Lav en ramme til klippen ved hjælp af kyllingetråd og duct tape. Form en hul, uregelmæssig kugleform ved hjælp af ledningen. Gør det så stort som du vil, forudsat at det er stort nok til, at din krop passer i midten. Lad bundens bund være åben. Bøj og / eller bånd alle løse trådender fladt mod rammen for at gøre det så glat som muligt.

Rive avisen i strimler omkring 4 inches bred og 6 inches lang (eller mindre).

Lav en hvedepasta lim ved at whisking melet i vandet i den mikrobølgeholdige skål. Mikrobølge blandingen i 30 sekunder ad gangen, omrør efter kogning, indtil den bliver gelatineagtig.

Frakkeblade af avis i hvedepasta og sæt dem om trådrammen og dækker den. Lad det tørre i cirka fire timer (hastig dette op ved hjælp af områdets fans, hvis du vil), og brug derefter flere lag, og lad hver to nye lag tørre, før du tilføjer det næste. Brug mindst seks lag og op til ti.

Spray maler klippen med et lag grå spray maling. Lad tørre.

Skær et hul i toppen af ​​klippen ved hjælp af skærehjulet på det oscillerende elværktøj. Gør dette hul stort nok til, at bæreren trækker den over hovedet eller op omkring sin midje.

Gør "rydde op" trimmer rundt om kanten af ​​klippens åbne bund, fjerner ridser og stikkontakter.

Påfør et lag granit tekstur spray over den grå spray maling, belægge klippen helt. Gør et andet lag om nødvendigt for at dække eventuelle pletter, du måske savner første gang (selv om du måske kan lide udseendet af noget gråt poking ud).

Træd ind i den åbne sten eller træk den over hovedet. Hold det op, placere det på plads, hvor du vil have det til at være (du kan få brug for hjælp fra en assistent til dette). Stret stykker af nylonrem over dine skuldre og lige ned for at berøre klippen både for og bag for at finde ud af, hvor de skal vedhæfte for at kunne centreres komfortabelt til din krop. Markér disse pletter i blyant. Fjern klippen.

Skær fire slidser i klippen ved hjælp af det oscillerende elværktøj og en hjulskærearmatur. Lav hver af slotsne ca. en fjerdedel tomme længere end bredden af ​​de striber, du har, og omkring en fjerdedel tommer bred.

Brug klippen igen for at passe den med skulderstropper. Væv stropperne gennem de slots, du lige har skåret indefra. Fold dem op og rundt om kanten af ​​kostumeet, fastgør stroppen til sig selv oven på alle fire punkter.

Fjern klippen.

Hånd sy remmene på de steder, hvor de er fastgjort. Brug en løbe søm (over og under, snarere end at løbe udenfor) for at dække indersiden og ydersiden af ​​hver af de fire foldede stroppesektioner.