Sådan laver du en sømånedragt - Fritid

Sådan laver du en sømånedragt

Sådan laver du en sømånedragt. Anime fans elsker at klæde sig i deres foretrukne figurer kostumer, og få er mere genkendelige end Sailor Moon. Det kan tage lidt arbejde, men du kan deltage i din næste anime-konvention udklædt som Champion of Love and Justice, Sailor Moon.

Start med en almindelig hvid enhed eller ærmerøs bodybukser. Vedhæft den til en mørk blå marineblå krave og en kort, mørkblå nederdel.

Lav to store buer ud af lyse røde bånd. Vedhæft den ene til brystet på unitard og den anden til den nederste del af ryggen, hvor enhedstykket forbinder med nederdelen.

Fastgør en guldlås til midten af ​​forreste bue. For yderligere detaljer, malet forsiden af ​​locket rosa med en guld halvmåne.

Opret en guld tiara. Den nemmeste måde at oprette en på, kan være at skære en ud af letvægts karton og dække det i guldemballagepapir eller spraymaling. Sæt en plastisk rød juvel i midten og sæt den på panden i dine ører.

Tag en blond, Lady Godiva-stil paryk (hvor luften går ned til benene). Binde håret i to lange pigtails, sikre hver med rødhårede scrunchies (eller odango hårstykker, hvilket Sailor Moon virkelig bruger).

Afslut kostume med hvide albue-længdehandsker og røde knæhøje støvler. Sæt røde armbånd i enderne af handskerne. Sæt små halvmåne månedesigner i forenden af ​​støvlerne.

Tip

Kostumer fra de andre sømandssoldater ville kun have brug for små variationer. Sømor Mercurius kostume har for eksempel en mørkblå krave og nederdel og lyseblå buer. De samme stil støvler er blå, og hendes hår er blålig-sort i en bob. For Sailor Mars, brug en rød krave og nederdel og lilla buer. Hendes hår er ryglængde og sort, og hun bærer røde pumper i stedet for støvler. Sømand Jupiter's dragt har en grøn krave og nederdel med pink buer. Hendes grønne støvler har snørebånd foran og hendes brune hår er bundet tilbage i en lang hestehale. En Sailor Venus kostume ville have en orange krave og nederdel med meget mørkeblå (indigo) buer. Skoene er orange pumper og håret er baglængde blondt med et rødt bånd i ryggen.