Sådan laver du en tommelfugl - Fritid

Sådan laver du en tommelfugl


Thumb guards er nyttige til at forhindre en baby i at sutte tommelfingeren, mens hun sover for at hjælpe med at bryde vanen med tommelfingeren. Brug et blødt og fleksibelt, men fast materiale som fx skum til at skabe de to paneler af vagt og en bestemt slags solid tråd for at forbinde de to paneler sammen.

Placer håndfladen på et ark håndværkskum med din tommelfinger forlænget og spor rundt din tommelfinger med en markør, ca. 1/2 tomme væk fra tommelfingeren hele vejen rundt. Løft tommelfingeren op og fortsæt linjen i en bue, der strækker sig ned til, hvor dit håndled ville være, rundt til midten af ​​din håndflade.

Skær den linje, du spores op på skummet, ud for at afsløre den ene side af tommelfingeren. Placer formen på et andet ark med skum i samme farve og spor rundt med markøren. Skær den anden side af tommelfingeren ud.

Placer de to stykker oven på hinanden med kantene justeret. Træk brodernålen og binde en knude i trådens hale ende, ca. 1/2 tommer fra enden.

Træk nålen op gennem de to stykker, mellem 1/8 tommer og 1/4 tommer fra kanten. Før nålen op, indtil knuden i den anden ende af tråden stopper mod skummet. Pierce nålen ned gennem de to sider, 1/8 tommer fra kanten og træk den hele vejen igennem for at afslutte den første søm. Fortsæt rundt om kanterne af de to paneler og sy ikke bundkanten sammen.

Bind en knude i tråden efter den sidste søm og skub knuden mod skummet for at stramme den og fastgøre sømmen. Trim overskydende tråd fra begge ender med en saks for at færdiggøre din tommelfinger.