Sådan laver du en Victorian Tailcoat - Fritid

Sådan laver du en Victorian Tailcoat

Den traditionelle viktorianske tailcoat blev oftest båret om aftenen, da den blev betragtet som mere formell påklædning end tøj eller dagfrakker. Designet af jakken har en hæft lidt over taljen for at afsløre vesten nedenunder, med sider der krøller over hoften og strækker sig i to haler under skinkerne. Den enkleste måde at genskabe dette udseende på er at ændre en eksisterende jakke struktur ved at skære stykker af en blazer og tilføje haler eller ved at ændre en moderne lang frakke eller trench coat.

Hæng kappen på en kjoleformular eller spørg en partner om at sætte pelsen på. Knap jakken. I forbindelse med dette projekt vil hver forside af kappen blive omtalt som flige, der knytter sammen. Brug stof kridt til at tegne kontur af tailcoat form.

Tegn fronten af ​​taljefrakkeformen. Begynd i hoftebenet på den ene side, kontur hoften i en buen, der åbner mod låret og toppe mod taljen, og slutter buen 3 tommer under navlen og til siden. Fortsæt denne linje lidt for at oprette en "V" -form, der slutter, hvor kanten af ​​kappeflappen slutter.

Gentag med den modsatte hofte, der slutter på den anden forreste klap af kappen. Undersiden af ​​kappen skal ligne bunden af ​​en smokingvest: to små punkter, der peger ned til lårene nedenfor.

Drej pelsen, så du kigger på bagsiden af ​​den. Brug dit kridt til at fortsætte kanten af ​​hoftelinjen i en let vinklet linje ned til bunden af ​​jakken på bagsiden. Fra bunden tegner du en anden linje op mod skinkerne, der begynder ca. 4 tommer til siden fra hvor den sidste linje sluttede. Gentag fra den anden hofte linje i ryggen for at skabe to hale konturer.

Skær kappen langs de kridtlinier, du skabte. Fjern frakken fra kjoleformen. Fold de flossede kanter over 1/4 tommer og sy demene langs taljen og ned langs halernes længde for at skjule de flossede kanter. Hvis din frakke har en beklædning, skal du sørge for at tage fat i formen.

Flip pelsen ind ude. Klem et plet (en tynd foldet linje 1/8 tommer i dybden) øverst på coattailsne i midten, hvor de hver falder over skinkerne. Sy sømmen gennem lining og hale - ca. 6 inches lang hver.

Stik tre sølv øjne, såsom de, der ledsager krog- og øjefastgørelser eller knapper i midten af ​​bagbeklædningen. De skal være parvis ca. 3 inches fra hinanden vandret og 2 inches fra hinanden lodret.

Fjern eventuelle knapper fra frakken og kassér. Sy fire fire sølvknapper til forsiden af ​​frakken, hvorfra den første knap på den oprindelige frakke begyndte under kravebenet og placere de andre ligestillede fra hinanden og slutter ca. 1 tomme fra bunden af ​​frakken. Skær og sy de matchende knaphuller og sy de gamle knaphuller, der kunne have været på den oprindelige frakke.

Sy fem sølvknapper hver på bagsiden af ​​hver ærme 1 tommer fra hinanden lodret.

Snøre et sort bånd (eller vælg et bånd i en kontrastfarve til frakken) gennem krogen øjnene på bagsiden af ​​frakken som du ville snøre en sko, starter med toppen og arbejder ned. Binde snørebåndene sammen i ryggen for at justere pasningen efter behov. Når bundet bøjes, skal bøjlen hænge ned fra snørebåndets bund over halerne.

Tip

Tilføj en ruffet hvid skjorte eller en matchende vest for at fuldføre det victorianske udseende. For en mere autentisk Victorian tailcoat, følg et victoriansk tailcoat mønster i pin-stripe eller sort fløjlmateriale og lin det med silke.