Sådan laver du en alligator ud af papir - Fritid

Sådan laver du en alligator ud af papir


Alligatorer er semiaquatic reptiler med brede korte hoveder og en afrundet snoet. Folk forvirrer dem med krokodiller, der har længere, smalere hoveder med spids snoet. Alligatorer har sengetøjsfødder, skællet hud og en fjerde tand på overkæben, der stikker ud af munden. Alligatorer kan findes i det sydlige USA og i den østlige del af Kina. Mindre alligatorer kaldet caimans findes i Central- og Sydamerika. At lave en papiraligator er et håndværk, som børn kan bruge til at lave fine motoriske færdigheder og have det sjovt på samme tid.

Vend et grønt stykke papir i liggende retning. Fold papiret i halvt.

Tegn form af en alligator med en blyant. Formen skal have en lang snoet, lang hale og to ben. Linjen af ​​folden er alligatorens ryg. Skær seks diagonale slidser langs alligatorens ryg med et par saks.

Udfold det grønne stykke papir. Begynd med den højre højre spalte, fold den over. Fortsæt foldning af slidserne fra højre til venstre, den ene over den anden.

Tegn pegede tænder på alligatoren med et farveblyant eller en markør. Skær tænderne ud, hvis du vil. Tegn et øje på hver side af alligatorens hoved. Dekorer og farve alligatoren med andre håndværkstilbehør eller markører.