Sådan laver du en Origami Skull - Fritid

Sådan laver du en Origami Skull

Fold et par origami kranier til at bruge som Halloween lykønskningskort, fest invitationer eller billige, enkle ferie dekorationer. Hvis du er ny til origami eller papirfoldning, er en kranium en ideel måde at starte, da det er mindre kompliceret end andre origami teknikker. Projektet er simpelt nok til, at små børn også kan prøve. Når du er foldet, skal du dekorere kraniet, men du ønsker med markører eller maling. Brug firkantet papir til at gøre kraniet eller skåret 8,5-til-11-tommers papir i en firkantet form.

Læg et stykke kvadratisk papir på en arbejdsflade. Fold papiret i halvt for at danne en trekant. Tryk på folden for at gøre en crease. Udfold papiret, så det er firkantet igen.

Fold papiret i den anden retning for at lave en anden trekant. Tryk på folden for at skrue og udfolde derefter. Tilt firkanten så den er i form af en diamant. Du skal have to folder på papiret, der danner et plustegn på tværs af diamantformen.

Fold de to nedre sider af diamanten ind, så de møder langs midten, lodret fold. Papiret skulle nu være i form af en drage.

Fold toppen af ​​kiteformen ned omkring 1 tommer fra toppen.

Fold bunden af ​​kiteformen op, hvilket gør en crease ca. 3 inches fra bunden. Fold punktet ned igen, ca. 1/2 tommer over den første krølling, hvilket gør en anden krølle.

Vip papiret over, så de foldede dele er på bagsiden. Du skal have noget, der ligner en iskegle med en enkelt iskrem på toppen.

Fold nederste punkt af papiret op mod "iscreme", hvilket gør en crease ca. 1/2 tommer under bunden af ​​"iscreme". Fold punktet, så det peger nedad igen. Fold det op igen, og fold det ned igen. Du skal nu have en form, der ligner en kranium med en række tænder nedenfor.

Tegn øjenstik og næseborstik på kraniet. Dekorer kraniet, men du ønsker med markører, maling eller andre hyldeartikler.