Sådan laver du baby shower Hang Tags - Fritid

Sådan laver du baby shower Hang Tags


Opret smukke, stilfulde hænge tags for at tilføje til dine baby shower favoriserer snarere end at købe dem. De koster bogstaveligt talt pennies at lave og kræver ingen specielle værktøjer, og du kan lave så mange eller færre som du har brug for til lejligheden. Tilpas dine hænge tags med festen oplysninger og tilpasse dem til at matche brusebadets farver og tema ved hjælp af din hjemmecomputer og printer.

Åbn en ny side i ethvert tekstbehandlingsprogram og sæt dokumentstørrelsen til 8 1/2 tommer med 11 tommer eller brevstørrelse.

Opret en tabel ved at klikke på "Bord" og vælge "Indsæt tabel." (Eller følg din software instruktioner til at oprette en tabel.) Vælg antal kolonner og rækker, du har brug for. Hvis du har brug for fire hænge tags, skal du vælge to kolonner og to rækker. Sæt bredden på søjlen til ca. 3 tommer og højden af ​​rækken til 2 tommer. Rediger disse størrelser for at oprette større eller mindre hængekoder.

Tilføj en dekorativ kant til cellerne ved at klikke på "Format" og vælge "Borders and Shading." (Eller følg softwareens instruktioner for at tilføje grænser.) Vælg en linjestil for grænsen og klik på hver side af tabelcellen for at oprette en grænse hele vejen rundt tags. Gentag dette trin på hver af cellerne.

Indtast de oplysninger, du vil have på haketiketterne. Overvej herunder morens navn samt datoen for baby shower sammen med eventuelle yderligere oplysninger, du kan lide.

Udskriv etiketterne på kortbeholdningen ved hjælp af din printer.

Skær taggene ud ved hjælp af en saks eller en håndværkskniv. Punch et enkelt hul i den ene ende af taggen ved hjælp af et hulpunch. Trådbånd eller snor gennem hullet og binde enderne i en knude for at skabe en løkke til hængning.