Sådan laver du Beaded Slave Armbånd - Fritid

Sådan laver du Beaded Slave Armbånd

Et slavearmbånd er et armbånd, der går rundt om håndleddet og derefter løber ned på bagsiden af ​​din hånd, der fastgøres til en ring rundt om fingeren. Der er så mange måder at lave et beaded slave armbånd, da der er måder at perle på. Denne vejledning er baseret på en designidee af Emerald Activities. Når du mestrer den grundlæggende ide bag slave armbåndet, kan du prøve flere beading designs. Du kan endda bruge et mønster til armbåndet og et andet mønster for det stykke, der løber ned i din hånd eller ringen.

Skær to længder af beading tråd. Fold tråden halvt og gå rundt om håndleddet seks gange for at bestemme længden der er nødvendig for hvert tråd.

Sæt en tråd gennem hver nål og binde alle fire ender til et smykkeskrin. Du vil ende med to dobbeltstrenger med en nål midt på hver tråd.

Træk hver nål gennem et par perler, og tilføj en ekstra perle på den ene side.

Træk nålen uden en ekstra perle gennem den ekstra perle på den anden side. Gå top til bund, så trådene kommer ud af modsatte sider af perlen. Nu har du to tråde af perler forbundet nederst med en lås og øverst ved den ekstra perle.

Fortsæt gentagelse af mønsteret, indtil du har nok til at gå rundt om håndleddet.

Slips på den anden side af smykkens lås.

Kør begge trådene helt tilbage gennem armbåndet til midten med dine nåle, eller skære trådene og binde dem igen i midten af ​​armbåndet.

String perler på den nye trådsektion, indtil du har en streng, som når fra dit håndled til din mellem- eller ringfinger. Lav denne del en enkelt streng ved at tråde begge nåle sammen gennem hver perle.

Lav en løkke til ringen med det samme perle mønster, du brugte til armbåndet. Du skal blot adskille de to nåle og lægge perler på hver enkelt for at starte det tostrengsmønster du tidligere brugte. Denne gang er der ingen lås, så når du har nok længde til at gå rundt om din finger, skal du blot binde trådene tilbage til dig selv og danne sløjfen.

Trim af overskydende tråd.

Tip

Du kan bruge et hvilket som helst perle mønster du kan lide. Du skal bare lave et armbånd, binde en anden beaded streng til midten af ​​armbåndet til fastgørelsesstykket og binde den anden ende til ringstykket.

Prøv at fastgøre håndstykket på en faktisk ring til et andet udseende.