Sådan laver du ledningsdæksler - Fritid

Sådan laver du ledningsdæksler


Bare og ofte sammenflettet lampe og apparatledninger kan gøre et smukt indrettede værelse virke ufærdigt. Gør ledningsdæksler med skrotstof, der passer til din indretning for at camouflere usikre elektriske ledninger. Ledningsdækselstørrelsen kan justeres, så den passer til længden af ​​ledningen, du vil vise, mens du skjuler overskydende ledning inde i stofdækslet. Dette er et simpelt og billigt boligforbedringsprojekt, der kan gennemføres på mindre end en time.

Sæt din lampe eller stikkontakt i stikkontakten. Fold overskydende ledning i midten af ​​længden på sig selv, så den kan draperes naturligt mellem apparatet og væggen. Fastgør den foldede ledning med kuffertbåndet.

Mål den nye længde af ledningen og multiplicer med tre. Klip en strimmel af stof 5 inches bred ved den multiplicerede ledningslængde.

Fold de korte ender af strimlen til den forkerte side af stoffet en 1/2 tommer og jern. Sy langs hver foldet ende 1/4 tommer fra kanten til hæmmen.

Fold strimlen halvt sammen med højre side sammen, og de lange kanter matcher. Pin langkanterne sammen. Sy de fastspændte lange kanter ved hjælp af en 1/4 "søm tillæg. Du har nu et rør med hemmed ender.

Drej røret til højre og tryk.

Sæt stikkets ende på en ende af røret. Før ledningen gennem røret, indtil stikket kommer ud i den anden ende.

Sy en løbesting rundt på hylstret på stikkens ende. Træk tråden for at samle røret og luk det omkring ledningen. Knud og skær tråden.

Sy en løbesting rundt på hæmen på den anden ende af røret. Skub kabeldækslet op til lampen eller apparatet. Træk tråden for at samle røret og luk det omkring ledningen. Knud og skær tråden. Skub og juster overskydende længde på det dækkede ledningsrør for at folde og samle rundt over hoveddelen af ​​den trådbundne ledning.

Tip

En prik lim kan placeres under de samlede hylstre på hver ende af ledningen, men det er ikke nødvendigt, og at ændre stoffet, så det passer til din indretning, bliver meget lettere uden det.