Hvordan man laver søde kort - Fritid

Hvordan man laver søde kort


At lave søde kort er nemt, og denne bladgnidningsteknik giver en fantastisk mulighed for at undersøge de forskellige bladeformer, der er tilgængelige i din have, kvarter eller endda i dit køkken! Alt fra eksotiske tapiokaplader til marmelade toppe kan gøre smukke botaniske kort.


Kig efter blade med interessante former og teksturer. Spiky, spiny bladformer gør specielt interessante kort. Så gør fjærende grønt som gulerods eller dillkløg. Se venligst det sidste billede for en komplet liste over materialer, der er nødvendige til dette projekt.


Vælg kortbeholdningen. Match de modstående hjørner og fold papiret forsigtigt. Brug en knoglemappe (eller din tommelfinger) til at definere creasen.


Ved større kort skal du bruge det foldede 8,5 x 11 ark kortlag som bund på dit kort. For mindre notatkortstørrelser skal du bruge linjalen til at finde midten af ​​det foldede kort. Marker midten med en blyant og skær derefter det større kort ned til en størrelse, du ønsker.


Vælg blade baseret på deres form og størrelse. Hvis du ikke har en gård, skal du bruge blade fra kageplanter, gulerodsplanter eller urter.


Smør et blad mellem to stykker computerpapir. At have et stykke papir under dit blad forhindrer uønskede teksturer - trækorn fra dit bord eller støv - fra at overføre fra arbejdsfladen til det øverste stykke papir.


Skræl papirkurven af ​​et farveblyant.


Med den ene hånd skal du tage fat på siden af ​​dit skrællede farveblyant og gnid det over bladmagasinet. Sikre med din anden hånd for at holde den fra at skifte rundt. Gnid kanten af ​​siden over hele bladet og stammen.Skær papiret ned i størrelse, så det passer på dit kortlager.


Brug Washi tape til at fastgøre bladet gnidning til kortet for et øjeblikkeligt botanisk kort med en sød berøring!


Brug en håndkniv til at trimme kanterne af båndet flush med kortet.

Tip

Brug metalliske penne på mørkere farver på kortbeholdning, når det er tid til at skrive din besked inde i kortet.

Advarsel

Brug siden af ​​farveblyanten - ikke spidsen - når du laver bladet.