Hvordan man laver giraffer ud af ler - Fritid

Hvordan man laver giraffer ud af ler


Efter et besøg i zoologisk have eller se et tv-show om giraffer kan børn og voksne genskabe de usædvanlige dyr i et håndværksprojekt ved hjælp af ler. Polymer lerarter er velegnede til at lave en permanent giraf med børn. Luft-tørre modellerings lerarter er også egnet til fremstilling af de langhalsede og særprægede mønstre. Efter at projektet er afsluttet, kan girafferne bruges som legetøj eller sæt på hylder eller vindueskarme som dekorationer.

Vælg pakker med lysegul, orange, brun, sort og hvid ler til giraffeprojektet. Fjern lejren fra pakken og ælt den med dine hænder for at blødgøre den. Anbring et glasark, avis eller vokspapir over dit arbejdsområde. Hold lint, dyrehår og støv ud af dit arbejdsområde, når du laver giraffen.

Rul en kugle af ren gul ler med dine hænder til girafens krop. Klem det med dine fingre i en kegleform eller rul det på bordet og læg mere tryk på den ene ende for at forme det. Lav en anden kegle til hovedet. Rul ud fire lige store rør til benene. Taper benene ved at rulle den ene ende mellem din tommel og fingre.

Rul flere små kugler af brun eller orange ler. Flad ballerne og tryk dem fast på kroppsdelene til girafens frakkemønster. Rul bolde af gul ler og flad dem i tåreform for ørerne. Form to små brune rør til hornene. Lav to hvide lerbolde til øjnene. Tryk sorte kugler ind i midten af ​​øjnene. Tryk alle ansigtsdelene på hovedet.

Brug et tandstikker til at indse en mund og næsebor. Skær en 1-tommers sektion af 22 gauge kobbertråd med saks. Stik tråden i toppen af ​​giraffens torso. Tryk hovedet på ledningen og torsoen. Skyd toppen af ​​benene med tandstikket og tryk dem på kroppen. Flad bunden af ​​benene til fødderne. Lav riller i fodens centre til hover.

Rul et tyndt rør til halen og hold en kugle af brun ler på enden. Brug tandstikket til at ridse hårtekstur i haleenden og på toppen af ​​hovedet. Fastgør halen til kroppen. Forvarm ovnen til 275 grader Fahrenheit. Læg et kiksplader med aluminiumsfolie og bage giraffen i 15 til 25 minutter. Prop giraffen op med en lille varmebestandig genstand, så den ikke falder over.

Tip

Brug håndværk superlimgel for at reparere en brudt giraf efter bagning.

Advarsel

Brug ikke en mikrobølgeovn til at bage giraffen. Bages ikke leret ved temperaturer over 275 grader Fahrenheit.