Hvordan man laver himmel rekvisitter - Fritid

Hvordan man laver himmel rekvisitter


Uanset om du klæder dig som en engel denne halloween eller udfører i et spil om himlen, lærer man hvordan man laver himmelen rekvisitter, vil gøre dit kostume eller ydeevne mere visuelt interessant. Gør himlen rekvisitter med materialer, du allerede har i dit eget hjem, og vær kreativ. Dine rekvisitter kan være så store eller små, som du ønsker, og kan variere fra engelske vinger til himmelske harpe spillet af keruber.

Beslut om nogle standard himmel rekvisitter at skære ud af pap. Nogle eksempler omfatter engel vinger, instrumenter, en halo eller skyer. Skær disse former ud af pappapir. Engle og cherubs er nogle gange afbildet spilleinstrumenter som harpe eller trompeter, så de begge gør gode valg af instrument. Halos skal måles til at passe rundt om personens hoved, der vil bære det.

Lim de hvide fjer til englens vingepapstykker. Lim dem med den øverste ende af fjederen, der peger nedad, og fortsæt med at overlappe rækker af nedadvendte fjer, indtil de når toppen af ​​kartonstykket. Lad tørre.

Maler halo og instrumentstykker med guldmaling for at give en glitrende, guld-effekt. Mal begge sider af papen, så stiften er reversibel. Mal to til tre frakker, indtil farven når den ønskede virkning og lad tørre.

Vedhæft bomuldskugler til de skyformede papstykker for at få dem til at ligne skyer. Skyer er en stor himlen prop, da himlen typisk tænkes som et sted over himlen, så engle er ofte afbildet stående på skyer. Hvis det ønskes, fastgør et andet lag bomuldskugler til skyen for at gøre det mere puffet og livagtigt. Lad tørre.