Sådan laver du jakkesække - Fritid

Sådan laver du jakkesække

En rag taske er en vidunderlig måde at genbruge gamle lagner, tøj og uønsket stof i en nyttig taske. Den teknik, der bruges her til at lave ragposer, gør det muligt at personliggøre din taske. Det kan være enhver form, størrelse eller farve og så pænt eller raggedy som du vil. Den anvendte teknik svarer til at gøre flettet eller en kurv.

Skær dit stof i 1 til 2 tommer brede strimler. Den nøjagtige bredde er ikke vigtig, men forsøge at holde alle strimler i samme bredde. Det er ligegyldigt hvor længe striberne er, men jo længere jo hurtigere bliver det syet.

Tag tre af dine stofstrimler og sikkerhedsnålene sammen og til en pude eller sofaens arm, eller du kan få nogen til at holde enderne tæt, mens du fletter.

Braid strimlerne tæt og jævnt. Du kan folde de røde kanter under som du går, eller lade dem blive udsat afhængigt af det udseende, du ønsker. Over tid vil kantene bruse, hvilket giver din taske et stadig mere raggedy udseende.

Fjern sikkerhedsnålen og lav en løs knude i enden af ​​hver fletning, så de ikke raser. Det kan være nødvendigt at lave yderligere fletninger, når du går sammen, da du ikke kender den nøjagtige samlede længde, der kræves på forhånd.

Fjern knuden fra begyndelsen af ​​en fletning.

Træk din nål og sy de tre ender sammen for at sikre fletningen.

Hold den syede ende fast, og under udjævning af fletningen over en flad overflade begynder at spole det i en spiral med halen stikker op i midten.

Spole fletningen og sy spolen sammen, mens du går langs ved at skifte hinanden ved siden af ​​fletningen med nålen og trække stingene stramt. Dette vil danne en cirkulær base. Alternativt kan du tage 4 til 5 tommer i begyndelsen af ​​fletningen og danne spiralen rundt om den for at danne en oval formet bund.

Fortsæt med at coil og sikkert sy det flettede stof, indtil formen er den ønskede størrelse på bunden af ​​din ragpose.

Sy næste runde oven på den yderste runde af bunden og fortsæt med at sy spiralen opad, mens du bygger siderne af posen lodret. Pas på at holde siderne af posen lige frem for at skråne indad eller udad, medmindre det er dit ønskede udseende.

Fortsæt coiling og syning af fletningerne. Når en længde af fletning løber ud, skal du bare klippe enderne så de er lige, fjern knuden fra enden af ​​en ny fletning og sy den til slutningen af ​​den forreste fletning. De røde kanter vil blande sig med posen, men du kan slå dem under for at skjule dem, hvis du forsøger at opnå et mindre rystet udseende.

Fortsæt, indtil din taske har nået den ønskede højde.

Trim slutningen af ​​den sidste fletning og sy den ned på stoffet nedenunder, fold de røde kanter under om ønsket. Nu kan du oprette håndtagene.

Bestem, hvor længe du vil have dine håndtag til at være. Skær to identiske længder af fletningen og sy med flere rækker af små sømme til indersiden af ​​øvre kant af posen og fold de røde kanter under om ønsket. Alternativt kan du lave et langt håndtag og fastgør enderne på modsatte sider af posen.

Find begyndelsen af ​​den første fletning midt i bunden af ​​posen, hvor du oprindeligt begyndte at spole og sy den ned på bunden af ​​bunden.

Tip

Hold dine sømme små og tæt sammen for at gøre posen stærk.

Brug tre forskellige farvede stofstrimler til fletningen til et farverigt udseende.

En rag taske er en god måde at bruge stof, der er revet eller farvet - bare skære de beskadigede sektioner ud af strimlerne.

For et pænt og ryddeligt udseende, brug en saks til at skære stoffet strimler i stedet for at rippe dem. For en ekstra snyggt taske fold strimlerne i halvdelen, maskin sy langs kanterne og drej dem ind for at skjule de rå kanter. Hvis du går til et meget raggedyt udseende, bliver strimlernes flossede kanter en attraktiv funktion af posen, så lad dem bare være som de er.