Hvordan man laver Rock Frøer - Fritid

Hvordan man laver Rock Frøer


Vidste du, at april er National Frog Month? Fejr ved at lave nogle "rock frøer" med dine elever eller børn. Mens du gør det, kan du tale om truede frøer og om, hvordan vi kan hjælpe dem. Dette projekt er nemt og hurtigt, og kan gøres selv af småbørn.


Vælg nogle glatte flodbjerge, omkring 1 1/4 tommer lang, der er generelt "frøformet." Det er godt at have flere for børn at vælge imellem.


Tegn benene på et plastiklåg (et kendte peanutmærke kommer i grønt! De er "nutrødiske". Men frøer kommer i mange farver udover grøn, så sjovt.) At klippe benene er den sværeste del og måske bedst gøres af en voksen. Jeg skar benene selv og gav dem tæer, men børn kan selv lave simple ben og trække eller lim tæerne på.

Alternativt kan du gøre benene fra papir eller skum, eller bøj nogle rørrensere. Men hvis du bruger et låg, kan du påpege, at du laver den anden "R" af reducere genanvendelse-genbrug; du genbruger låget en gang til, inden det går i papirkurven.


Lim klippekroppen til benene. Hvis klippen er mere smal eller spids i den ene ende, gør den fronten.


Lim Google eyes eller perler på forsiden af ​​klippen.


Skær et gummibånd i ca. fire stykker. Lim et stykke på undersiden af ​​klippen til tungen. (Du skal muligvis tape det der, indtil det tørrer.)


Lad tørre. Du er færdig! Sæt din rockfrog i et potteplante eller på et bord, hvor folk vil se det.

Tip

Den panamanske gyldne frø, der er BRIGHT YELLOW, er kritisk truet og kan udrydde. Chytrid-svamp er en dødelig sygdom, som forskere siger, kan blive værre for klimaændringer. Opmuntre dine børn til at kigge op nogle frøfakta i bøger eller på internettet, eller kom forberedt.

Advarsel

Se altid børn med saks. Disse stipendiater bør holdes væk fra børn under 3 år, da de har små dele.