Sådan laver du fyldte felte heste - Fritid

Sådan laver du fyldte felte heste


De fleste børn elsker heste, og nogle vokser aldrig vedhæftet. Når du laver din egen hest fra filt, kan du tilpasse den til enhver farve og design, dit barn ønsker. Felt er billigt, nemt at arbejde med og fås i alle håndværkere. Fyld og syfilt er et ideelt projekt for begyndere, der lærer at sy. For en smuk berøring kan du sy din hest med garn i stedet for tråd. Når du er færdig, vil dit barn få et hyggeligt fyldt dyr lavet hjemme med kærlighed.

Forstør den skabelon, der er inkluderet her på en kopimaskine eller scanner. Skær den nye skabelon ud. Sørg for, at benene er tykke nok til ting og så sy omkring dem.

Brug en markør til at spore hestemalen på to lige store stykker filt. Den ene vil danne hestenes forside, den anden ryggen.

Tag et langt stykke garn i en kontrastfarve fra hesten. (For eksempel, hvis hesten er lysebrun, brug mørkebrunt garn.) Du vil have sømmerne til at vise, så du syder denne hest med højre side, der viser. Fastgør knuden mellem de to lag, hvor den ikke bliver synlig. Start under hagen, sy rundt om kanten af ​​hesten, herunder lining op ørerne, op til toppen af ​​forbenet. Lad brystet være åbent til fyldning.

Stuffer indersiden af ​​hesten gennem brystet med quiltbatting. Da benene er smalle, skal du trykke på fyldstoffer i dem ved hjælp af viskelæderenden af ​​en lang blyant, indtil de er fyldt, men ikke sprængende. Når du har fyldt hesten, skal du sy i brystet. Slip knuden på hestens bagside.

Træk garnet gennem nålen igen. Sy lange løjper til toppen af ​​halen, nakkebagen og mellem ørerne, hvor halen, manen og forbenet går. Når du er færdig, klippe løkkerne, så de hænger lige. Pensel garnet med en gammel børste for at gøre det fluffy, eller lad det længes efter et folkekunstudseende.

Tilsæt øjne på begge sider af hovedet med uudslettelig markør, der ikke smider på filt. Hvis du foretrækker det, kan du få øjet fra sort filt eller bruge wiggly øjne fra håndværksbutikken. For at få underbenene til at ligge på den anden af ​​hestens krop, sy en kontinuerlig linje over forbenene.

Tip

Dekorer den færdige hest med bånd eller andet tilbehør, dit barn måtte ønske. Hvis du gør hesten stor nok, kan den fungere som en pude til dit barn.